Woodstock 99: Nový dokument HBO přibliží hudební festival, který se zvrhl v šílenství

Woodstock 99: Nový dokument HBO přibliží hudební festival, který se zvrhl v šílenství | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Nechvalně známý ročník hudebního festivalu Woodstock dostal vlastní dokument. Pusťte si upoutávku.

V červenci roku 1999 se v Americe konal festival Woodstock, odkazující názvem k legendární hipísácké akci z roku 1969. Festival z roku 1999 je zpětně známý mimo jiné pro svůj děsivý průběh. Stanice HBO nyní představila trailerem svůj nový dokumentární film Woodstock 99: Peace, Love, and Rage, který se tímto ročníkem Woodstocku zabývá.

Zveřejněná upoutávka nepředstavuje jen samotný film, ale také přibližuje, co všechno bylo s Woodstockem 99 špatně. Mluví se tak například o extrémním vedru a nedostatku pitné vody na festivalu, nefunkčních toaletách či agresivních návštěvnících, kteří v průběhu akce začali vandalizovat areál, rabovat stánky, zapalovat hory odpadu a nahlášena byla bohužel také řada znásilnění. To vše je ilustrované na dobových záběrech, které budou akci vykreslovat společně s výpovědmi pamětníků (často z řad slavných muzikantů).

Níže si můžete pustit zmiňovaný trailer sami. Premiéru pak má dokument Woodstock 99 stanovenou na 23. 7., kdy vyjde na streamovací službě HBO Max. Ta u nás zatím ale není dostupná, dokument tak můžeme v Česku spíše vyhlížet na HBO GO.

Podklady, foto: HBO

Galerie: 2

Woodstock 99: Nový dokument HBO přibliží hudební festival, který se zvrhl v šílenství | Fandíme filmu Woodstock 99: Nový dokument HBO přibliží hudební festival, který se zvrhl v šílenství | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest