Armor Wars: Nová série nás blíže seznámí s Tonyho železným parťákem

Armor Wars: Nová série nás blíže seznámí s Tonyho železným parťákem | Fandíme filmu
Marvel
Don Cheadle o tom, kdy natočí sérii s War Machinem a co od ní vlastně můžeme čekat.

Marvel čerstvě dokončil minisérii s Lokim, ta však ani zdaleka nebude poslední. I další staří známí dostanou příležitost nabídnout svá nová dobrodružství v rámci sérií na Disney+. Jednu takovou dostane také nejlepší přítel Tonyho Starka Rhodey. Bude se jmenovat Armor Wars a je inspirovaná komiksovým příběhem, v němž se technologie Iron Mana dostane na černý trh a následně je třeba jednotlivé zbroje dohledat a zpacifikovat. V komiksech se s tím potýkal přímo Tony, v sérii to bude na Rhodeym.

Jeho představitel Don Cheadle aktuálně promlouvá s novináři při příležitosti premiér svých dvou filmových novinek – Space Jamu: Nový začátek a No Sudden Move. Novináři se jej zároveň ptají i na Armor Wars. Cheadle prozradil, že aktuálně se ladí detaily toho, o čem všem bude minisérie pojednávat, jakou cestou si přesně Rhodey projde. Krom toho, že na War Machinea čeká soupeření s dalšími ironmanovskými zbrojemi, tak se máme připravit na to, že se mu dostaneme skutečně hluboko pod kůži, jako se to zatím dosud nepovedlo. Dostaneme příležitost pořádně rozpitvat, co přesně jej vlastně žene.

Pokud vše půjde podle plánu, mělo by se začít natáčet v příštím roce. To by nejspíš znamenalo, že bychom se Armor Wars mohli dočkat v roce 2023.

Zdroje: Entertainment Weekly, AP Entertainment

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest