The Flash: První pohled na Batmobile, Batcave a ještě víc

The Flash: První pohled na Batmobile, Batcave a ještě víc | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zákulisní fotky ukazují, že dekorace pro The Flashe jsou skutečně masivní. Potká se ve filmu víc Flashů zároveň?

Fotky z natáčení snímku The Flash už odhalily nejednu zajímavost. Vidět jsme mohli návrat klasického sídla Bruce Waynea z filmů s Michaelem Keatonem nebo novou Supergirl (Lara Lane Kent) v podání herečky Sashy Calle. Skutečně velká nálož pikantních odhalení přichází teď, když se na veřejnost dostaly fotky přímo z ateliérů. Warner Bros. se je snaží promazávat, proto přikládáme hned několik různých zdrojů, tak snad alespoň některé budou stále online, až se k vám tento příspěvek dostane.

Začněme od toho asi nejméně objevného. Objevila se nová fotka, na níž se testuje Sasha Calle v kostýmu Supergirl. Při pohledu zblízka je ještě víc patrná inspirace komiksovou sérií Injustice: God Among Us.

Supergirl

Dál je to ještě zajímavější. Celkem čtyři fotografie nám ukazují podobu Batmanovy jeskyně a Batmobilu. Ten svým designem zcela zjevně následuje Batmobile ze snímku Batman z roku 1989. Jestli vidíte nějaké drobné změny, tak dejte vědět v komentářích, ale na první pohled vůz rozhodně vypadá stejně.

A pak je tu samotná jeskyně, která vypadá prostě parádně. Na dně se hromadí voda v malém jezírku a z něj vystupují jednotlivé plošiny, na nichž je usazená Batmanova technologie, případně stání pro Batmobil. Kulisa vypadá skutečně impozantně a lze usuzovat, že v ní strávíme dost času nebo minimálně nějakou důležitou scénu, když ji štáb vyvedl v takovém detailu. Na jedné z fotek můžete vidět, že i Flash (Ezra Miller) docela čubrní, když na obrovský podzemní prostor kouká.

Keaton Batcave & Barry

A pak je tu ještě jedno zajímavé video natáčení v exteriéru. Na něm je zjevně zachyceno čekání na další záběr, nicméně co je nejdůležitější, jestli mne oči neklamou, na scéně vidíme hned dva Flashe! Jednoho s krátkými vlasy a jednoho s delším sestřihem, jaký má na fotce z Batmanovy jeskyně. Můžeme tedy začít spekulovat o tom, že Barry Allen při cestování napříč časem a různými realitami nepotká jen různé verze Batmana, ale také sám sebe!

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Batman (1989)

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest