The Batman: Jeden ze záporáků bude ve filmu jen na krátkou dobu

The Batman: Jeden ze záporáků bude ve filmu jen na krátkou dobu | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Přeplácaného Batmana se snad bát nemusíme. A jak je důležitá práce maskérů.

Vždy, když nějaký komiksový film odhalí, že bude mít vícero záporáků, panuje dopředu obava, že by snímek mohl být přeplácaný a nepřehledný. To snad nebude případ The Batmana, protože se ukazuje, že přinejmenším jeden z padouchů ve filmu mnoho času nestráví.

Colin Farrell, jenž hraje mafiánského bosse Tučňáka, v podcastu Happy Sad Confused prozradil, že má ve filmu asi jenom pět nebo šest scén, takže dohromady s ním máme počítat tak v deseti minutách filmu. Což ale samotného Farrella těší, protože se sám na sebe nedívá rád a většinu filmu si tak bude moci v klidu užít.

Farrell se rozpovídal také o svém namaskování, pod kterým je prakticky nerozpoznatelný. Herec pochválil experta přes masky Mikea Marina, který novou vizuální podobu Penguina vytvořil. Zároveň mu poděkoval za to, že z něj s pomocí kostýmu a masky udělal muže s nadváhou. Colin totiž před časem dokončil snímek The North Water, v němž musel kvůli roli přibrat. Znovu už by to prý opakovat nikdy nechtěl, protože mu po přibírání dodnes zůstaly některé menší zdravotní potíže. A zas takovou prioritou pro něj filmy nejsou, aby kvůli nim byl ochotný svoje zdraví obětovat.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Happy Sad Confused

Galerie: 2

The Batman: Jeden ze záporáků bude ve filmu jen na krátkou dobu | Fandíme filmu The Batman: Jeden ze záporáků bude ve filmu jen na krátkou dobu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest