Indiana Jones 5: Další hvězda obsazena a možná se vrací nečekaná postava

Indiana Jones 5: Další hvězda obsazena a možná se vrací nečekaná postava | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Nová videa z natáčení akční scény a Phoebe Waller-Bridge na prvních fotkách.

Natáčení Indiany Jonese 5 pokračuje v ulicích Glasgow a fotky z místa činu nám prozradily celou řadu podrobností. Nejprve ale pojďme k novince, která se objevila vedle toho. Snímek obsadil další velkou hvězdu. V blíže nespecifikované roli bude vystupovat Antonio Banderas - slavný Desperado či Kocour v botách, jenž se naposledy objevil ve snímku Zabijákova žena & bodyguard.

Ale pojďme k fotkám z natáčení. Jestli se minulý týden začaly objevovat první snímky, jež naznačovaly, že se část filmu bude odehrávat v době návratu astronautů z měsíce, tak od té doby situace výrazně pokročila. Glasgow se plně proměnil v New York a v ulicích se natáčela rovnou celá scéna slavnostního průvodu, jenž Armstronga a spol. uvítal zpátky na Zemi.

Záběry z natáčení jednak odhalily, že během přehlídky dojde k honičce, do níž se Indy podle všeho vřítí na koni. Na snímcích můžete vidět dubléra Harrisona Forda. Co je však ještě zajímavější, venku jsou vůbec první fotky Boyda Holbrooka. U toho nevíme, jakou roli ve snímku hraje, stejně jako u naprosté většiny obsazení. Když se však začaly objevovat fotky Boyda s ulízlými vlasy a záběry jeho divoké jízdy na motocyklu, začalo se spekulovat o tom, zda náhodou nehraje starší verzi Mutta Williamse, Indyho syna, jehož ve čtvrtém dílu série ztvárnil Shia LaBeouf. Někteří fanoušci mají z videí spíš pocit, že Holbrookova postava Indyho pronásleduje. Co myslíte vy? Mohl by to být Mutt? Nebo je tahle spekulace příliš divoká?

No a krom prvních fotek Boyda jsou tu také první fotky Phoebe Waller-Bridge, u níž zatím neexistuje jediný náznak toho, jakou postavu ve filmu hraje.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 28. 7. 2022 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook, Toby Jones, Antonio Banderas a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest