Ulice strachu – 3. část: 1666: Trailer představuje závěr hororové trilogie

Ulice strachu – 3. část: 1666: Trailer představuje závěr hororové trilogie | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Série hororových filmů z Netflixu definitivně odhalí svá tajemství při návratu do minulosti.

Ulice strachu (Fear Street) je poměrně ojedinělý projekt, kdy zároveň byla natočená rovnou celá trilogie celovečerních filmových hororů. V jeden čas dokonce měl být uvedené v kinech, nakonec ale trilogii koupil Netflix, jenž ji zveřejňuje s týdenními odstupy. Zatím měli diváci možnost vidět dvě části a blíží se ta třetí, nazvaná Ulice strachu – 3. část: 1666. Série začala v 90. letech minulého století a postupně míří do minulosti, kde se víc a víc odhaluje, co stojí za starým prokletím.

Třetí film se odehrává v roce 1666 v koloniálním městečku, které zachvátil hysterický hon na čarodějnice. Ten bude mít smrtící následky v nadcházejících stoletích. Je na teenagerech z roku 1994, aby ukončili kletbu jednou pro vždy.

Série se volně inspiruje romány R.L. Stinea, ačkoliv filmy na rozdíl od knih nejsou mládeži přístupné. Všechny tři filmy zrežíroval Leigh Janiak. Scénáře společně s ním napsali Phil Graziadei, Zak Olkewikz a Kate Trefry. Ve třetí části hrají Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Fred Hechinger, Julia Rehwald, Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Jordana Spiro, Jordyn DiNatale, Jeremy Ford, Mark Ashworth a Randy Havens.

Závěrečnou část trilogie Netflix uvede už tento pátek, 16. července.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Ulice strachu – 3. část: 1666: Trailer představuje závěr hororové trilogie | Fandíme filmu Ulice strachu – 3. část: 1666: Trailer představuje závěr hororové trilogie | Fandíme filmu Ulice strachu – 3. část: 1666: Trailer představuje závěr hororové trilogie | Fandíme filmu Ulice strachu – 3. část: 1666: Trailer představuje závěr hororové trilogie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu