Habit: Z Belly Thorne je neřestná jeptiška s bouchačkou

Habit: Z Belly Thorne je neřestná jeptiška s bouchačkou | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Trailer představuje novou akční kriminálku, která se nás snaží přesvědčit, že je ohromně rozjetá.

Herečka Bella Thorne je známá provokatérka, která častěji plní titulky různými výstřelky než svojí reguálérní filmovou produkcí. Jen v posledních několika letech rozčeřila vody, když zrežírovala experimentální erotický film uváděný na PornHubu nebo si zřídila účet na OnlyFans, platformě, která v současnosti slouží primárně ke sdílení erotického obsahu porno hvězdami. U Thorne by tedy nepřekvapilo, kdyby se jako neřestná řádová sestra oblékala ve svém volnu, natož tedy v chystaném filmu.

Novinka se jmenuje Habit (Hábit) a Thorne si v ní zahrála protřelou losangeleskou vymetačku večírků Mads, která pro vyšeptalého hollywoodského herce začne dealovat drogy. Jenže na scéně se objeví konkurenční drogový kápo a Mads je okradená o všechny šéfovy peníze. Společně se svými dvěma kamarádkami se z průšvihu rozhodne uniknout v převlečení za řádové sestry. Avšak navzdory hábitům se rozhodně nechovají zrovna jako andílci.

Vedle Thorne ve snímku vystupují Gavin Rossdale, frontman kapely Bush nebo Paris Jackson, dcera Michaela Jacksona. Jinak obsazení plní méně známí herci jako Josie Ho, Hana Mae Lee nebo Andreja Pejic. Režisérka Janell Shirtcliff ani scenáristka Libby Mintz se zatím nemůžou pochlubit bohatou filmografií a osobně se musím přiznat, že na mne v traileru snímek velký dojem neudělal. Chvílemi film působí jako tuctová kriminálka, kde to jediné zajímavé je ústřední motiv partičky potížistek v sesterském hábitu. Jindy se zase ukázka snaží být za každou cenu zajímavá, zkouší nasadit nejrůznější filtry a tvářit se hrozně umělecky. Spíš to ale působí dost na sílu a lacině.

Snímek bude uvedený na VOD 20. srpna.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 6

Habit: Z Belly Thorne je neřestná jeptiška s bouchačkou | Fandíme filmu Habit: Z Belly Thorne je neřestná jeptiška s bouchačkou | Fandíme filmu Habit: Z Belly Thorne je neřestná jeptiška s bouchačkou | Fandíme filmu Habit: Z Belly Thorne je neřestná jeptiška s bouchačkou | Fandíme filmu Habit: Z Belly Thorne je neřestná jeptiška s bouchačkou | Fandíme filmu Habit: Z Belly Thorne je neřestná jeptiška s bouchačkou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu