Thor: Love and Thunder je úplně jiný a naprosto šílený

Thor: Love and Thunder je úplně jiný a naprosto šílený | Fandíme filmu
Marvel Studios
Režisér Taika Waititi a představitelka Nebuly Karen Gillan o příštím Thorovi.

Natáčení Thora: Love and Thunder před časem skončilo. A magazín Empire měl možnost při té příležitosti vyzpovídat režiséra a scenáristu Taiku Waititiho. Ten prohlásil že je to „Nejšílenější film, jaký kdy natočil“.

Jen mezi námi a čtenáři, v životě jsem spáchal spoustu šíleností. Prožil jsem toho dost na deset životů. Ale tohle je nejšílenější film, jaký jsem kdy udělal. Když si všechny součásti filmu napíšete na papír, tak by to vůbec nemělo dávat smysl. Je to skoro jako kdyby ten film vůbec neměl vzniknout. Kdybyste nakráčeli do zasedačky a řekli, že v tom filmu chcete ukázat všechno tohle, [obsadit všechny tyhle lidi a nazvali to] Láska a hrom, tak byste už nejspíš nikdy nedostali práce. A je možné, že už ji nikdy nedostanu. Hodně se to liší od Rangnaroku. Je to šílenější. Řeknu vám, v čem je to jiné. Tenhle film bude daleko emocionálnější. Daleko víc plný lásky. A hromu. A je v něm daleko víc Thora, pokud jste viděli fotky“.

Fotky jsme samozřejmě viděli a jistě si pamatujete, že na fotkách z natáčení vidíme Jane Foster (Natalie Portman), z níž se také stává Thor. Zároveň určitě lze věřit tomu, že film opravdu bude ještě šílenější, než ten předchozí. Waititi s Ragnarokem prokázal, že jeho přístup zabírá a představitel hlavní role Chris Hemsworth s ním byl nadmíru spokojený. Lze tedy předpokládat, že napodruhé měla parta kolem Taiky ještě větší volnost.

O snímku krátce promluvila také Karen Gillan, představitelka Nebuly. Ta uvedla, že Taika z postavy vyždímal její šílenou stránku. Postava je stále stejně smrtelně vážná, jako vždy, ale z té vážnosti se podařilo vyždímat ještě víc humoru.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Foto je iustrační

Zdroje: Empire, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest