Crime Story: Richard Dreyfuss je další herecká legenda, co na stará kolena zkusí akci

Crime Story: Richard Dreyfuss je další herecká legenda, co na stará kolena zkusí akci | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer nové drsné kriminálky, kde se umírající stařec hodlá pomstít zlodějům, co mu zničili život.

Stárnoucí muži v akčních filmech, to už je dneska prakticky celý subžánr. Liam Neeson si na tom vybudoval celou pozdní část kariéry, ale akci v pozdním věku si vyzkoušeli třeba také Michael Keaton, Kevin Costner či Bob Odenkirk. Dalším pánem do party bude Richard Dreyfuss, známý díky snímkům jako Americké graffiti, Čelisti, Blízká setkání třetího druhu, Policejní dohled nebo A co Bob?

Ve snímku Crime Story ztvárnil Richard bývalého mafiána a zabijáka Bena Myerse, který se stane terčem loupeže. To je ovšem byla veliká chyba, protože to Myers nenechá věci nechat jen tak. V pokročilém věku trpí rakovinou, takže se nehodlá nijak šetřit a držet zpátky. Vydává se na smrtící řádění napříč městem, aby se pomstil. Bohužel je do celé situace zavlečena jeho rodina, která se ocitá v ohrožení. Ben se konečně musí postavit následkům svojí temné minulosti.

Oficiální materiály slibují „akční nabitý kriminální thriller“. Z traileru je patrné, že už Dreyfuss opravdu není žádný jura. Je otázkou, zda se z něj bude snažit snímek dělat nezastavitelnou mašinu, nebo se pokusí spíš o dramatický přístup, kdy bude patrné, že navzdory zkušenostem, mazanosti a chladnokrevnosti už Myers na oponenty tak docela nestačí. Pokud by měla platit první možnost, asi by to působilo dost směšně – však si vzpomeňme, že i Liam Neeson už ve svých posledních akčních filmech působil poněkud neohrabaně.

Bohužel snímek v traileru působí také jako docela velké béčko. Ostatně, ačkoliv ve filmu hrají dva oscaroví herci (krom Dreyfusse ještě Mira Sorvino), za kamerou se žádnou velkou kvalitou Crime Story pochlubit nemůže, dosavadní kariéra režiséra a scenáristy Adama Lipsiuse zatím byla hodně nevýrazná. V dalších rolích hrají Cress Williams (Black Lightning), Pruitt Taylor Vince, Derek Russo (Loki), Haviland Stillwell nebo Andrea Frankle. Snímek bude uvedený na VOD 13. srpna.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 3

Crime Story: Richard Dreyfuss je další herecká legenda, co na stará kolena zkusí akci | Fandíme filmu Crime Story: Richard Dreyfuss je další herecká legenda, co na stará kolena zkusí akci | Fandíme filmu Crime Story: Richard Dreyfuss je další herecká legenda, co na stará kolena zkusí akci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest