Letošní Comic-Con nebude k filmovým fanouškům štědrý

Letošní Comic-Con nebude k filmovým fanouškům štědrý | Fandíme filmu
Comic-Con
Seznamte se s programem letošního Comic-Conu, kde se každoročně představují všechny možné žánrové novinky ze světa filmu a televize.

Comic-Con v americkém San Diegu patřil k několik let k vrcholným událostem filmového roku, když studia a tvůrci představili světu celou řadu napjatě očekávaných novinek, nebo se vytasili se zajímavými překvápky. S postupem let nápor začal uvadat, protože si studia spočítala, že se drahá kampaň na Comic-Conu nevyplatí. Přesvědčujete přesvědčené a daleko větší smysl dává investovat marketingový rozpočet někam jinam. Stále jsme však každoročně mohli počítat s velkým panelem Marvelu nebo DC (případně od obou), pro něž stále byla zastávka na Comic-Conu otázkou prestiže.

Bohužel, loni podobné chvíle zarazila pandemie. Comic-Con probíhal jen virtuálně, zájem studií byl o tuhle jeho formu minimální a zájem fanoušků taktéž. Letos je patrné, že jsou všichni na virtuální verzi Comic-Conu daleko lépe připravení a nabídka rozličných online panelů bude daleko pestřejší. Bohužel, ti největší hráči opět budou chybět.

Filmová sekce je extrémně omezená. Paramount představí blížící se Snake Eyes: G.I. Origins. Netflix potom Armádu zlodějů (snímek ze světa Armády mrtvých Zacka Snydera) a akčňák Poslední žoldák s Jean-Claudem Van Dammem. Toť pro tuto chvíli vše. Víme, že DC opět plánuje svoji akci DC FanDome, která byla loni při svém prvním ročníku extrémně úspěšná. Na zajímavé DC novinky se tak snad můžeme těšit právě tady (16. října). U Marvelu zatím nezbývá než doufat, že se třeba do budoucna zkusí u DC FanDome inspirovat. Jen do konce roku uvidíme hned několik nových minisérií a ještě dva celovečerní filmy, rozhodně tedy je co představovat.

Po televizní stránce už je program podstatně veselejší. Vyberme alespoň to nejzajímavější. Amazon představí v Česku natáčenou fantasy show Kolo času nebo seriálovou verzi hororu Tajemství loňského léta. Svůj panel budou mít Rick a Morty. Živí mrtví nemohou chybět, letos přivezou hlavní seriál, Počátek konce i World Beyond. Na své si přijdou fanoušci Lucifera. Prosto dostane Doctor Who, prakticky jediným větším komiksovým zástupcem budou Legends of Tomorrow. Své karty odhalí obnovený Dexter i pokračování oblíbeného hororové značky - The Legacy of Chucky.

Minimálně po televizní stránce bychom pro vás měli mít nachystané novinky. Comic-Con poběží od 21. do 25. července.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest