Sweet Girl: Jason Momoa se mstí korporaci za smrt manželky

Sweet Girl: Jason Momoa se mstí korporaci za smrt manželky | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Pusťte si upoutávku pro nový Netflix thriller s „Aquamanem“ v hlavní roli.

Jason Momoa, známý především jako Aquaman, asi nikdy v žádné roli tak úplně nezmizí. Může za to prostá skutečnost, že má svůj trademarkový plnovous a bohaté háro a ty příliš nemění. Tentokrát tedy není ani podmořský polobůh, ani slepý válečník z budoucnosti (seriál See), ale i jako „obyčejný“ táta od rodiny už zase vypadá jako basák z metalové kapely. Bohužel, alespoň soudě dle prvních ukázek bude Momoův vzhled to jediné, co bude vystupovat z řady v novém snímku Sweet Girl. V něm Momoa truchlí po mrtvé manželce a ochraňuje dceru a celé to působí extrémně tuctově.

Oficiální synopse říká: Oddaný táta od rodiny Ray Cooper (Jason Momoa) usiluje o to, aby lékařská firma byla pohnána ke spravedlnosti. Společnost stáhla z trhu lék s potenciálem zachraňovat životy jen krátce před tím, než jeho manželka (Adria Arjona) zemřela na rakovinu. Hledání pravdy vede ke smrtícímu střetnutí, jež uvrhne Ray a jeho dceru Rachel (Isabela Merced) do nebezpečí. Rayovo dosavadní úsilí se mění v touhu po pomstě, která má zachránit to, co zbylo z jeho rodiny.

Snímek režíroval Brian Andrew Mendoza, jenž zatím nic nenatočil, ale v minulosti spolupracoval na několika dalších Momoových béčkách jako producent či kameraman. V dalších rolích se objeví Marisa Tomei, Justin Bartha či Manuel Garcia-Rulfo. Netflix snímek uvede 20. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Sweet Girl: Jason Momoa se mstí korporaci za smrt manželky | Fandíme filmu Sweet Girl: Jason Momoa se mstí korporaci za smrt manželky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest