Rising Wolf: Sci-fi thriller uzavře hrdinku do futuristického výtahu

Rising Wolf: Sci-fi thriller uzavře hrdinku do futuristického výtahu | Fandíme filmu
Samuel Goldwyn Films
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nového napínavého snímku, v němž se hrdinka ocitla v neobvyklé pasti.

Novinka režiséra Antoinea Furlonga je někdy označována jako Ascendant, jindy jako Rising Wolf. Důležité je, že 6. srpna bude film uvedený na VOD, a tak je tu trailer. Ten představuje příběh mladé ženy, jež je uvězněna v hypermoderním výtahu. Zpočátku snímek působí další variace na filmy jako Kostka či Úniková hra, posléze se nicméně ukáže, že snímek má i nadpřirozený (potenciálně superhrdinský) element. Plakáty hlásají: „120 pater, 4 zdi a 1 tajemství zavřené uvnitř“, popřípadě „Odemkni svou vnitřní sílu“.

Oficiální synopse říká: Mladá žena se probudí uvězněná ve výtahu mrakodrapu, vydaná na milost svým mučitelům. Thriller zasazený do Šanghaje zkoumá její instinktivní touhu po přežití, v situaci, nad níž nemá kontrolu. Aria je polapená a spoutaná v břiše nestvůry, bez sebemenší šance na útěk. Je donucená změnit své myšlení, své názory i svou míru odolnosti. Je to jen první z mnoha útoků na její mysl a smysly. Lapená v agonii zjišťuje, že má schopnosti, které určují, kým doopravdy je.

Hlavní roli ztvárnila Charlotte Best, dále hrají Jonny Pasvolsky, Alex Menglet, Susan Prior, Lily Stewart, Justin Cotta, Tahlia Sturzaker a Karelina Clarke. Snímek zrežíroval debutant Antaine Furlong, s nímž scénář filmu připravil Kieron Holland. Na VOD Rising Wolf dorazí 8. srpna.

Podklady a foto: Samuel Goldwyn Films

Galerie: 5

Rising Wolf: Sci-fi thriller uzavře hrdinku do futuristického výtahu | Fandíme filmu Rising Wolf: Sci-fi thriller uzavře hrdinku do futuristického výtahu | Fandíme filmu Rising Wolf: Sci-fi thriller uzavře hrdinku do futuristického výtahu | Fandíme filmu Rising Wolf: Sci-fi thriller uzavře hrdinku do futuristického výtahu | Fandíme filmu Rising Wolf: Sci-fi thriller uzavře hrdinku do futuristického výtahu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest