Rebel Moon: Další film Zacka Snydera bude vesmírná sci-fi akce

Rebel Moon: Další film Zacka Snydera bude vesmírná sci-fi akce | Fandíme filmu
Netflix
Scenáristé Třístovky a Armády mrtvých chystají střetnutí statečných bojovníků na kraji galaxie.

Zack Snyder se nijak netají tím, že je na Netflixu náramně spokojený. Natočil pro něj zombie akci Armáda mrtvých a zprodukoval další související snímek a animovaný seriál ze stejného světa. A co že je na Netflixu tak skvělé? Štědré rozpočty a prakticky nulová kontrola. To, po čem Snyder v minulosti vždy toužil, a dostalo se mu to pouze prostřednictvím jeho režisérských sestřihů, nebo vůbec, je na Netflixu realitou. Streamovacímu gigantovi příliš nezáleží na tom, co ve snímku bude, nebo jak bude dlouhý. Snyder je vizualista, takže není problém sestříhat trailery, jeho jméno táhne a jestli jeho filmy všichni dokoukají do konce nebo ne, to už je Netflixu buřt.

Takže s chutí do příští spolupráce. Další společný snímek se bude jmenovat Rebel Moon. Děj je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožoat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit.

Scénář spolu se Snyderem píší Shay Hatten (Armáda mrtvých, John Wick 3 a 4) a Kurt Johnstad (300: Bitva u Thermopyl, 300: Vzestup říše, Atomic Blonde). Tradičně produkuje Zackova manželka Deborah Snyder a se začátkem natáčení se počítá na rok 2022.

Foto je ilustrační (Zack Snyder - Armáda mrtvých / Netflix)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu