Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz

Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz | Fandíme filmu
Searchlight Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Trailer představuje slizký příběh kazatele a jeho manželky, kteří si z televizního vystupování udělali byznys.

Andrew Garfield se závěrem letošního roku vrátí na plátna jako Spider-Man. Ještě předtím (u nás bohužel se zpožděním až příští rok) se ale představí jako televizní kazatel Jim Bakker. Hlavní pozornost snímku Tammy Faye se nicméně zaměří na jeho manželku Tammy Faye Bakker, již ztvárnila Jessica Chastain (30 minut po půlnoci, Velká hra).

Tammynýma očima budeme sledovat vzestup a pád manželské dvojice, která si udělala výnosný byznys z televizního kazatelství. Křesťanství se obvykle hrdě hlásí ke skromnosti a pokoře, z dvojice se nicméně staly prakticky celebrity, které provozovaly v 70. a 80. letech největší světovou náboženskou stanici, dokonce i vlastní zábavní park a krom motivačních řečí zahrnovali svoje diváky třeba také zpěvem a v podstatě varietní zábavou. Impérium se začne hroutit, když se objeví finanční nesrovnalosti, závistiví rivalové a nejrůznější skandály.

Trailer napovídá, že Tammy zřejmě měla alespoň touhu využít svůj vliv k pomáhání druhým, ale její manžel ji v tom brzdil, když se bál, aby nešlápl na nohu někomu, u koho by jej to mohlo mrzet. Pár tak v upoutávce přehlíží bigotní chování mocného ultrakonzervativního Jerryho Falwella, jehož si zjevně vychutnává jeho představitel Vincent D'Onofrio. Snímek však primárně bude velkou hereckou příležitostí pro ústřední dvojici, která je v některých momentech (zvlášť Chastain) pod perfektním namaskováním k nepoznání.

Film zrežíroval Michael Showalter (Pěkně blbě) a vychází z dokumentárního filmu The Eyes of Tammy Faye. V Česku je premiéra bohužel oznámena až na 3. února 2022.

Podklady a foto: Searchlight

Galerie: 7

Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz | Fandíme filmu Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz | Fandíme filmu Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz | Fandíme filmu Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz | Fandíme filmu Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz | Fandíme filmu Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz | Fandíme filmu Tammy Faye: Představitel Spider-Mana k nepoznání jako hrabivý kněz | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu