Strážci Galaxie 3: Kdy a kde se bude natáčet

Strážci Galaxie 3: Kdy a kde se bude natáčet | Fandíme filmu
Disney
Chris Pratt ví víc. A představitelka Nebuly Karen Gillan má za sebou nepříjemný proces v kostymérně.

Strážci Galaxie 3 měli být původně jedním z prvních Marvel filmů zveřejněných po Avengers: Endgame. To se změnilo v momentě, kdy Disney dočasně propustil režiséra Jamese Gunna. Na sociálních sítích vyplavaly nevkusné vtipy, které režisér před lety dělal. Šlo sice o dávno uzavřenou záležitost, ale Disney reagoval, jak reagoval. Gunn se nevzpouzel, opět se za své neuvážené mládí kál a po čase byl najatý zpátky. Mezitím po něm ale stačili skočit Warneři, pro které natočil Sebevražedný oddíl a navazující seriál Peacemaker. Premiéra Strážců Galaxie 3 tak byla odsunuta až na rok 2023 a natáčení je stále ještě před námi.

Už je ale na dohled, a tak se dozvídáme podrobnosti. Gunn na Twitteru začátkem května uvedl, že se bude točit koncem roku. A představitel Star Lorda Chris Pratt teď upřesnil, kdy to bude. V rozhovoru pro Variety ještě mluvil o závěru roku. Když se však zastavil v talk show Jimmyho Kimmela, kde propagoval svou novou akční sci-fi The Tomorrow War, tak už upřesnil, že pokud vše půjde podle plánu, bude se točit zhruba od letošního listopadu do příštího dubna. Což je poměrně dlouhá doba, nicméně během natáčení by kromě Strážců Galaxie 3 měl vzniknout také vánoční speciál, jenž bude uvedený ještě před premiérou třetího filmu. Původně se mělo točit opět v Londýně, ale podle informací serveru Murphy‘s Multiverse se nakonec štáb usídlí v Atlantě.

Scénář je podle Pratta skvělý a přípravy pokračují i v dalších směrech. Gunn prozradil, že už má hotový výběr písniček, které ve třetím snímku zazní. Právě písničkový soundtrack se stal poznávacím znamením prvních dvou dílů trilogie, takže se můžeme těšit, že James opět sáhnul po zajímavých flácích 20. století. A Karen Gillan, představitelka Nebuly, na Instagramu odhalila, že už má za sebou odlévání její tváře, kdy odlitky poslouží pro výrobu latexové masky modré mimozemšťanky.

Foto je ilustrační (Strážci Galaxie 2)

Zdroje: James Gunn, Variety, Jimmy Kimmel, Murphy's Multiverse,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu