Red One: The Rock a scenárista Rychle a zběsile chystají vánoční akční komedii

Red One: The Rock a scenárista Rychle a zběsile chystají vánoční akční komedii | Fandíme filmu
Legendary Entertainment
Dwayne Johnson slibuje velkou vánoční zábavu, ale zatím to celé působí jako hodně křečovitá komerce.

V Rychle a zběsile 9 Dwayne „The Rock“ Johnson chyběl a bůhví jak to s ním bude v příštím dílu. I nadále však Johnson bude jednoznačně spolupracovat s Chrisem Morganem, jenž napsal scénář pro všechny díly série od trojky až po Hobbse a Shawa. Společně teď připravují novinku Red One.

Námět pro ni připravil Hiram Garcia, dlouholetý Rockův produkční partner. Půjde o akční komedii s tématem Vánoc. Podle informací The Hollywood Reporteru snímek bude nějak souviset se Santa Clausem a máme čekat dobrodružnou akční komedii, ve které se podíváme kolem světa.

Zatím nevíme, kdo film zrežíruje, nebo nějaké další podrobnosti, nicméně by nemělo jít pouze o film, ale počítá se s tím, že vzniká celá nová značka, která nabídne „nové obchodní příležitosti“. Značka má fungovat v celé řadě odvětví, nejen ve filmovém průmyslu. Snímek vzniká pro studio Amazon a zřejmě by společnosti nějak měl pomoci navýšit vánoční prodeje. Natáčet se má v roce 2022, aby se stihla premiéra na Vánoce 2023.

Osobně se musím přiznat, že bych se nezlobil, kdyby byl Johnson ochotný se svým agresivně obchodnickým přístupem trochu polevit. Dokud platil za outsidera, který se snaží prosadit, tak mu pro jeho charisma prostě nešlo nefandit. Jakmile se však v Hollywoodu etabloval, tak je hodně cítit, jak především dbá o svoji image (výběrem rolí, kdy si nevybírá potenciálně kontroverzní látky a volí typologicky podobné postavy, které sedí k jeho veřejné personě), buduje sociální sítě, navazuje propagační spolupráce a finančně se angažuje jako investor v nejrůznějších projektech. Na to všechno samozřejmě má plné právo, jen už to prostě nepůsobí tak sympaticky, jako jeho hollywoodské začátky, kdy musel občas riskovat.

Uvidíme, třeba Red One bude fajn film, ale zatím to celé působí spíš jako snaha vyždímat oblibu Vánoc.

Foto je ilustrační

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest