Old Guard: Nesmrtelní – Další mise nesmrtelných bojovníků už je na cestě

Old Guard: Nesmrtelní – Další mise nesmrtelných bojovníků už je na cestě | Fandíme filmu
Netflix
Charlize Theron o tom, jak to vypadá s přípravami pokračování netflixovské sci-fi akce s nesmrtelnými hrdiny.

Snímek Old Guard: Nesmrtelní si odnesl vesměs pozitivní recenze a hlavně se okamžitě po premiéře zařadil mezi deset nejsledovanějších původních pořadů v historii Netflixu. Prakticky hned se tedy začalo mluvit o pokračování, k němuž ostatně směřoval už závěr prvního snímku.

Podrobnosti prozradila Charlize Theron, představitelka hlavní role, když s magazínem Variety mluvila u příležitosti aktuální novinky Rychle a zběsile 9, kde hraje záporačku Cipher. Theron uvedla, že scénář pro pokračování je dokončený a natáčení dvojky může začít v prvním čtvrtletí příštího roku. To by znamenalo, že Old Guard 2 uvidíme nejdříve na konci roku 2022, nebo někdy v roce 2023. Theron také potvrdila, že se ve snímku vrátí Marwan Kenzari a Luca Marinelli, jako pár nesmrtelných, Joe a Nicky.

U nikoho dalšího z původního obsazení návrat v pokračování prozatím oznámený nebyl. Vzhledem k úplnému závěru snímku by se však dalo předpokládat, že se vrátí minimálně Quynh (Van Veronica Ngo) a Booker (Matthias Schoenaerts). Ti se na konci prvního filmu setkali a jejich shledání působilo jako odrazový můstek pro trable, které na hrdiny čekají příště. Quynh byla v „jedničce“ představena jako nejstarší nesmrtelná, jakou kdy Andy (Theron) potkala. Dlouho je pojil společný vztah, ale obě byly rozděleny, když vystrašení smrtelníci Quynh zaživa potopili v uzamčené rakvi na dno oceánu. Ona se tak v nekonečné agónii pořád dokola topila. V komiksové předloze to její předobraz dovedlo k nenávisti k lidem a k touze rozsévat chaos. Booker byl za svou zradu na čas vyloučený z kruhu ostatních nesmrtelných, takže tu určitě je potenciál pro to, aby obě postavy do budoucna společně přinesly potíže. Scenárista Greg Rucka v minulosti deklaroval, že je filmové zpracování jeho komiksu zamýšleno jako trilogie, nápadů pro další vývoj je tedy zjevně dost.

Připomeňme, že Old Guard pojednává o skupině nesmrtelných žoldáků, která pod vedením velitelky Andy ochraňovala celá staletí svět. Snímek je zastihl v současnosti, kdy se bohatý magnát snažil členy skupiny polapit, podrobit je experimetům a šířit jejich schopnosti dál. Tým se potýkal nejen s mocným nepřítelem, ale i se zrádcem ve vlastních řadách (Schoenaerts). Do světa nesmrtelných jsme pronikli spolu s mladou vojačkou Nile (KiKi Layne), jež zmrtvýchvstání zažila vůbec poprvé. Snímek natočila Gina Prince-Bythewood.

Foto: Netflix

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu