Spider-Man: Bez domova – První pohled na nový kostým

Spider-Man: Bez domova – První pohled na nový kostým | Fandíme filmu
Marvel
Hračky možná odhalily účast další postavy ze světa Marvelu.

V posledních dnech se internetem šíří řada „zaručených zpráv“ o tom, že už „opravdu brzy“ uvidíme trailer pro Spider-Mana: Bez domova. Je docela klidně možné, že to tak nakonec skutečně bude, ale pravda je taková, že prozatím stále čekáme. Pokud jde o skutečné pavoučí novinky, tak ty souvisejí především s Peterovým zevnějškem.

Už jsme mohli vidět Spider-Mana v kostýmu na fotkách z natáčení. Objevil se již známý kostým, ale i Tom Holland v „digitálním obleku“, místo něhož bude dokreslený kostým dodatečně v postprodukci. Marvel plně digitální kostýmy využívá docela často, tohle byl opět ten případ. To před námi dosud tajilo, zda Peter Parker znovu navlékne nějaký nový trikot. A vypadá to, že ano. Podle toho, jaké se připravují figurky Funko, by se mohly objevit hned tři různé nové úbory: „Vylepšený“ oblek, „Ingegrovaný“ a „Zlatý“.

Mezitím na internet pronikl výtvarný návrh, jenž ukazuje Petera v kostýmu právě se zlatými elementy:

Krom toho se stejný artwork objevil také na oficiálně zveřejněných krabicích se stavebnicí Lego, jež bude premiéru snímku doprovázet. Dvě stavebnice působí jako určitý mix předchozích dvou pavoučích filmů s Tomem Hollandem a zcela smyšlených elementů, jedna ale viditelně zapadá do chystaného Spider-Mana: Bez domova. Stavebnice se jmenuje „Spider-Man v dílně Sanctum Sanctorum“ a odpovídá tomu, co o snímku víme. Je známo, že ve filmu vystoupí Doctor Strange, i že se hrdinové podívají do jeho domu v New Yorku. Stavebnice nabízí figurky Spider-Mana (právě v kostýmu se zlatými pruhy), MJ, Doctora Strange a také Wonga (Benedict Wong)! Pokud se ten skutečně ve filmu objeví, pak by se Lego stavebnice stala prvním potvrzením jeho účasti – dosud jsme o jeho přítomnosti žádné informace z oficiálních míst neměli. Stavebnici si můžete prohlédnout dole v galerii.

Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Titulní foto je ilustrační - Spider-Man: Daleko od domova

Zdroje: Funko, Lego

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest