Beckett: Hvězda Tenetu v dalším napínavém thrilleru

Beckett: Hvězda Tenetu v dalším napínavém thrilleru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer nejnovějšího napínavého bijáku od Netflixu.

Z Johna Davida Washingtona se nám pomalu rýsuje nová akční hvězda. Po Tenetu Christophera Nolana zhruba rok poté uvidíme v thrilleru Beckett. Ten připomíná jakousi variací Muže bez minulosti s Mattem Damonem či Neznámého s Liamem Neesonem. Nefiguruje tu sice element ztráty paměti ani hrdina není tajný agent, ale také jsme v Evropě, společně s Američanem, který se vydává na zběsilý útěk před zabijáky, u nichž naprosto netuší, proč po něm jdou.

Oficiální synopse říká: Po strašlivé nehodě se americký turista Beckett při dovolené v Řecku stává lovnou zvěří. Při zoufalém útěku se snaží zachránit holý život a dostat se napříč zemí na americkou ambasádu, aby očistil své jméno. Jak jsou mu pořádkové síly blíž a blíž napětí narůstá. Politické nepokoje eskalují a Beckett se zamotává stále víc do nebezpečné konspirační pavučiny.

Krom Washingtona ve snímku vystupují Alicia Vikander, Boyd Holbrook nebo Vicky Krieps. Snímek natočil italský režisér Ferdinando Cito Filomarino, pro nějž je Beckett druhým celovečerákem po snímku Antonia. Trailer působí správně dramaticky, jako napínavý boj o holý život a pozvolné rozplétání spiknutí na vyšších místech. Netflix film uvede 13. srpna 2021.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Beckett: Hvězda Tenetu v dalším napínavém thrilleru | Fandíme filmu Beckett: Hvězda Tenetu v dalším napínavém thrilleru | Fandíme filmu Beckett: Hvězda Tenetu v dalším napínavém thrilleru | Fandíme filmu Beckett: Hvězda Tenetu v dalším napínavém thrilleru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu