Nicolas Cage hraje sám sebe v lahůdkově vyhlížející šílenosti

Nicolas Cage hraje sám sebe v lahůdkově vyhlížející šílenosti | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
The Unbearable Weight of Massive Talent – Tohle bude buď film roku nebo naprostá blbost.

Studio Lionsgate blíže představilo snímek The Unbearable Weight of Massive Talent, který má naprosto parádní premisu: Nicolas Cage v něm dostal příležitost zahrát si přestřelenou, sebeparodickou verzi stereotypního, šíleného Nicolase Cage. Asi jako když byste si představili, že Chuck Norris natočí film o vtipech na téma Chuck Norris. Cage bývá někdy terčem posměchu za to, že si vybírá role extrovertních figur. A i kdyby zrovna nějaká konkrétní až tak extravagantní nebyla, Cage stejně udělá všechno proto, aby hrál postavu maximálně expresivně, často až s vykulenýma očima, se spoustou zvláštních grimas a intenzivního křičení. Teď Cage léta budovanou personu dostane příležitost zúročit.

The Unbearable Weight of Massive Talent je akční komedie, v níž hlavní hrdina Nicolas Cage čelí životní krizi. Chybí mu tvůrčí naplnění a potýká se s dluhy. Téhle fiktivní verzi známého herce tak nezbývá nic jiného, než přijmout potupnou nabídku a za milion dolarů se zúčastnit narozeninové oslavy svého zvláštního a nebezpečného superfanouška. Události naberou nečekaný spád, když Cage zmobilizuje agentka CIA, podle které je v ohrožení život jeho i jeho milovaných. Nicolas je donucený dostát vlastní legendě a dát průchod svým nejikoničtějším a nejmilovanějším postavám filmového plátna, aby plán na převezení nebezpečného fanouška klapnul. Celá jeho kariéra směřovala k téhle chvíli. Cenami ověnčený herec musí přijmout roli svojí kariéry a dokonale ztvárnit Nicolase Cage.

Krom samotného Cage ve snímku vystupuje Pedro Pascal (Mandalorian, Hra o trůny) jako fanoušek, Tiffany Haddish (Divoká dámská jízda, Mizerná jízda) jako agentka CIA a dále Sharon Horgan, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Sheen a Neil Patrick Harris. Film napsal Tom Gormican, jenž je zároveň spoluautorem scénáře. Snímek bude uvedený 22. dubna 2022.

Foto je ilustrační (Dějiny nadávání)

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Nicolas Cage hraje sám sebe v lahůdkově vyhlížející šílenosti | Fandíme filmu Nicolas Cage hraje sám sebe v lahůdkově vyhlížející šílenosti | Fandíme filmu Nicolas Cage hraje sám sebe v lahůdkově vyhlížející šílenosti | Fandíme filmu Nicolas Cage hraje sám sebe v lahůdkově vyhlížející šílenosti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu