John Wick 4: Natáčení konečně začalo

John Wick 4: Natáčení konečně začalo | Fandíme filmu
Lionsgate
První zákulisní fotka oznamuj start dalšího kola přestřelek a rvaček.

Tak je to tady. Po několika týdnech castingových zpráv definitivně odstartovalo natáčení Johna Wicka 4, dalšího pokračování populární akční série která Keanu Reevese již poněkolikáté vystřelila do čela žebříčku akčních superstar. Série fanoušky baví díky syrovým akčním scénám, kdy se zabiják Wick se svými protivníky nepáře a likviduje je zatraceně úsporně, a také díky propracovanému světu vrahů, s vlastními zákonitostmi. Nevíme zatím přesně, o čem bude pojednávat čtvrtý díl, ale už je zřejmé, že se ponoříme ještě hlouběji do zabijáckého světa, a že se podíváme spolu s Johnem hned na několik kontinentů. Klíčový má být Johnův vztah s novou postavou, kterou hraje Hiroyuki Sanada.

Z natáčení zatím byla sdílená první fotka oficiální filmařské sesle s logem filmu. Krom toho Shamier Anderson sdílel vtipnou videokoláž, kde „trénuje“ s Keanu Reevesem.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery. Nově byli zatím obsazeni Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 27. 5. 2022.

Zdroj: Lionsgate

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest