Duna: Premiéra znovu odložena

Duna: Premiéra znovu odložena | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Známe také termíny pro akční Bullet Train či pro novinku Clinta Eastwooda.

Je to už dost obehraná písnička. Termíny premiér se mění dál a dál. Kdo si do diáře nepíše gumovatelnou tužkou, nejspíš v něm má tolik škrtanců, že samotné zápisy už ani nejsou vidět. Další odsun postihl i očekávanou sci-fi Duna, která měla být původně uvedena už v listopadu 2020. Delší čas se počítalo s uvedením 1. října 2021, nejnověji však byl nahlášený termín 22. října 2021. K odložení došlo zřejmě proto, aby se film nemusel prát o volná kina s bondovkou Není čas zemřít.

Aby nebyla situace jednoduchá, tak v posledních letech už obvykle platí, že se hollywoodské velkofilmy v Evropě uvádějí ve stejné době jako v USA. Zrovna Duna však byla v Česku hlášena už na 16. září, tak uvidíme, zda si termín ponechá, nebo nakonec její uvedení bude sladěno s uvedením v USA. Dřívější uvedení by dávalo smysl, vzhledem k tomu, že u nás stále není dostupná streamovací platforma HBO Max a ve Státech se počítá s tím, že Duna bude uvedena ve stejný den do kin i na stream. Pokud by tedy v Evropě byl snímek uvedený o několik týdnů dříve, tak by studio výrazně omezilo ztráty z pirátství.

Aby toho nebylo málo, termíny mění i další snímky studia Warner Bros. Na 1. října bylo nahlášeno uvedení filmového prequelu seriálu Rodina Sopránů, nazvaného Všichni svatí mafie. Novinka Clinta Eastwooda Cry Macho byla z října přesunuta na 17. září.

Své termíny dostávají i novinky studia Sony: Akční film Bullet Train, o rychlovlaku plném zabijáků, byl ohlášený na 8. dubna 2022. A komediální novinka Oh Hell No, kde Jack Black randí s Ice Cubovou mámou, bude uvedena 4. července 2022.

Zdroje: Deadline I, II

Galerie: 3

Duna: Premiéra znovu odložena | Fandíme filmu Duna: Premiéra znovu odložena | Fandíme filmu Duna: Premiéra znovu odložena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu