Tower of Terror: Scarlett Johansson chystá vlastní „Piráty z Karibiku“

Tower of Terror: Scarlett Johansson chystá vlastní „Piráty z Karibiku“ | Fandíme filmu
Alexf, CC BY 3.0 - Wikimedia Commons
Zobrazit další 1 obrázek
Představitelka Black Widow se stane tváří dalšího Disneyho filmového zpracování atrakce ze zábavního parku. Tentokrát bude hrát prim strašení.

Když zrovna Disney neremakuje svoje animáky v hrané podobě (naposledy byla obsazena Sněhurka), tak alespoň točí „adaptace“ svých atrakcí ze zábavních parků. Piráty z Karibiku asi není třeba připomínat, v létě půjde do kin Expedice: Džungle. Nově se dočká zpracování také Tower of Terror (Věž hrůzy).

Existuje několik verzí atrakce, jedna se dokonce dočkala zpracování ve stylu Strážců Galaxie. Ta nejklasičtější verze se nicméně inspiruje seriálem The Twilight Zone a návštěvníci do ní přicházejí jako do strašidelného hotelu Higtower. V části atrakce návštěvníci procházejí stylizovanými omšelými chodbami hotelu, v části atrakce pozorují z vyhlídkového vozíčku duchy a ve finále návštěvníci zažívají simulaci „utržení výtahu“ a volný pád v obří výtahové šachtě.

Chystanou filmovou podobu pro Disneyho produkuje Scarlett Johansson, kde by také měla ztvárnit hlavní roli. Scénář momentálně chystá Josh Cooley (Toy Story 4, V hlavě), avšak podrobnosti o zápletce filmu neznáme. Snímek se chystal už v roce 2015, kdy mělo pět lidí po zásahu výtahu v luxusním hotelu zmizet neznámo kam. Není zřejmé, zda nový scénář z této starší zápletky bude nějak vycházet, nebo vznikne nějaká úplně nová. Atrakce už v roce 1997 byla zpracována do podoby televizního snímku s Kirsten Dunst (níže najdete trailer).

Fofo: Alexf, CC BY 3.0  - Wikimedia Commons

Zdroj: Collider

 

Galerie: 2

Tower of Terror: Scarlett Johansson chystá vlastní „Piráty z Karibiku“ | Fandíme filmu Tower of Terror: Scarlett Johansson chystá vlastní „Piráty z Karibiku“ | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest