Pompeii: Antická katastrofa nabírá obsazení

Pompeii: Antická katastrofa nabírá obsazení | Fandíme filmu
Paul W.S. Andreson natáčení žene rychle kupředu, aby se mohl co nejdřív pustit do Resident Evil 6.

O vzniku právě natáčeného romantického dramatu Pompeii, samotným režisérem přirovnávaným k Titanicu, jsme vás již informovali. Jistě, hlavní roli bez pochyby hraje sopka Vesuv, která historické město před mnoha lety pohřbila, ale film začíná nabírat další, tentokrát lidské herce.

Známi nám byli zatím jen představitelé ústřední dvojce – Kit Harington (Hra o trůny), který hraje otroka Mila zamilovaného do dcery svého pána, a Emily Browning (Sucker Punch), v roli jeho vyvolené Flavie. Nyní víme, že Flaviina otce ztvární Jared Harris (Sherlock Holmes: Hra stínů) a v roli jeho manželky uvidíme Carrie-Anne Moss (Matrix). Objeví se i Adewale Akinnuoye-Agbaje, známý jako pan Eko z populárního seriálu Ztraceni. Ten se zhostí role gladiátora a nejlepšího přítele Mila, který je nucen k boji na život a na smrt v koloseu, kde po výbuchu sopky zůstane uvězněn. Ani Flavia, Milova vyvolená, nezůstane bez přítelkyně. Tou bude Jessica Lucas, kterou mohou fanoušci hororů znát především jako odpudivou zombie z Lesního ducha. A kdo že si střihne hlavního záporáka, který si má vzít Flavii, díky čemuž bude jejímu otci u zámožného senátora odpuštěn dluh? Sám Jack Bauer neboli Kiefer Sutherland.

Na konci března filmaři ukončili natáčení přímo v Itálii a štáb se přesunul do kanadského Toronta. Snímek můžeme v kinech očekávat 28. února příštího roku – Paul W.S. Anderson se snaží dotočit co nejdříve, aby se mohl věnovat pokračování série Resident Evil, jejíž šestý díl plánuje vypustit do kin také v roce 2014.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest