Muscle: Po svalech Vina Diesela je velká poptávka

Muscle: Po svalech Vina Diesela je velká poptávka | Fandíme filmu
Sony Pictures
O akční komedii, která je přirovnávána ke Křižovatce smrti, je mezi mezi mezinárodními distributory zájem.

Cannes není jen filmový festival, ale také velké filmové tržiště, kde se upeče spousta důležitých distribučních dohod. První snímek, který se letos dostal v Cannes do hledáčku mezinárodních nákupčích, je akční komedie Muscle (Svaly) s Vinem Dieselem v hlavní roli. Zatímco velká hollywoodská studia si svoje snímky často distribuují po celém světě sama nebo skrze svoje stálé partnery, menší produkce rozprodávají práva pro jednotlivé trhy samostatně (a často tak vydělávají peníze na natáčení). Jen do Německa se film prodal za částku, která se blížila deseti milionům dolarům, což je nad poměry vysoká hodnota. Je tak patrné, že Dieselova novinka není žádný malý filmeček (rozpočet byl přes 60 milionů dolarů), a že je mezi distributory horké zboží.

Vin Diesel ve snímku hraje uprchlíka, který se snaží očistit své jméno. Na útěk se vydává společně s mužem, kterého se úplně všichni snaží zabít. Snímek je přirovnáván ke 48 hodinám či Křižovatce smrti a natáčet se bude později během letošního roku.

Film režíruje F. Gary Gray, s nímž už Diesel natočil Osamělého mstitele a Rychle a zběsile 8. Scénář napsali Malcolm Spellman (The Falcon and The Winter Soldier, Empire) a John Swetnam (V oku tornáda). Aktuálně se hledají představitelé dalších rolí.

Foto je ilustrační, ze snímku Bloodshot

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest