Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru

Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Idris Elba se pokusil zastřelit Supermana, teď má zachránit svět před obří hvězdicí.

Uběhlo pár týdnů a je tu další trailer pro Sebevražedný oddíl, letošní komiksovku Jamese Gunna, režiséra Strážců Galaxie. Ukázka pasuje Bloodsporta (Idris Elba) do pozice ústředního protagonisty, který zřejmě bude jedním z hlavních emocionálních těžišť film. Ať už je jaký je (a asi je to celkem parchant, protože v traileru zaznívá, že dostal samotného Supermana na jednotku intenzivní péče), nejde mu upřít, že pro dceru je ochotný udělat cokoliv, což je rys, skrze který může antihrdina divákům přirůst k srdci.

Polka-Dot Man (David Dastmalchian) v jednu chvíli křičí, že je superhrdina, nabízí se tak otázka, zda prostě jen nechce něco znamenat, někam patřit. A jestli by se vůbec stal padouchem, kdyby měl předtím v životě tu správnou oporu. Výrazně se projevuje také Amanda Waller v podání Violy Davis, u níž je vidět, že má pro strach uděláno a vedení nebezpečných zabijáků má pevně v rukou.

O něco víc se nám předvádí také obří hvězdice (a ne, hvězdice není v tomto případě eufemismus pro řitní otvor pane Peacemakere!), proti níž se naši antihrdinové postaví. Upoutávka opět nabízí spoustu vtípků i akce, takže stále je proč se těšit do kina.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je speciální jednotka určená pro tajné operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si byli schopni poradit i s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích se představí Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 7

Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Zabijáci se srdcem ze zlata v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest