Star Wars: Epizoda VII - Soundtrack složí John Williams

Star Wars: Epizoda VII - Soundtrack složí John Williams | Fandíme filmu
Ještě to není oficiální, ale vše tomu nasvědčuje. A návrat ústřední trojice z původní trilogie potvrzen při další příležitosti

John Williams se před časem nechal slyšet, že by si moc rád složil hudební doprovod i k sedmé epizodě Hvězdných válek. A přání se mu (a milionům jeho fanoušků) nejspíš splní, protože J.J. Abrams teď uvedl, že předpokládá, že hudbu složí právě on, jakožto muž který tu byl „dávno před [Abramsem]“. Co vy na to? Jste rádi, že si Star Wars v tomto ohledu zachovají návaznost nebo jste byli zvědaví, jak by slavné motivy dále rozvedl Michael Giacchino, Abramsův dvorní skladatel a dnes už jakýsi expert na kreativní variace na klasická témata?

A když už jsme u starých známých tváří, Carrie Fisher údajně na Comic-conu v Calgary už po několikáté potvrdila svou účast. Proč tedy Disney s oznámením stále váhá, když už o návratu Luka, Leiy a Hana Sola nepochybuje snad vůbec nikdo? Collider přišel s poměrně pravděpodobnou teorií, podle které je všechno domluvené ústně, ale s definitivním podpisem smluv a následným tiskovým prohlášením se pro jistotu čeká až do chvíle, než se J.J. Abrams pořádně pustí do scénáře, aby použití postav bylo skutečně definitivní. A J.J. se do Star Wars ještě hezkých pár týdnů nezakousne, protože ho čeká propagační turné k Star Trek Into Darkness.

Zdroje: CBM, Calgary Herald, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest