The Flash: Bruce Wayne, Barry Allen a Supergirl na nových fotkách

The Flash: Bruce Wayne, Barry Allen a Supergirl na nových fotkách | Fandíme filmu
Warner Bros.
Jsou tu daleko detailnější fotky nové Supergirl, popřípadě zajímavé odhalení o Flashově kostýmu.

Včera jsme tu měli první fotky Supergirl na natáčení filmu The Flash. Neuplynulo ani 24 hodin a jsou tu fotky nové. A tentokrát podstatně detailnější, kde si můžeme Sashu Calle v roli Supergirl daleko lépe prohlédnout. Je patrné, že design kostýmů se nese v podobném duchu, v jakém se nesla podoba kostýmů v dosavadních DC filmech, ačkoliv je malou kuriozitou, že návrhářka Alexandra Byrne dosud dělala kostýmy pro řadu Marvel filmů, ale zatím ani pro jednu DC komiksovku. Letos byla Alexandra oceněna Oscarem za snímek Emma.

Podoba Sashy v kostýmu navíc zdánlivě odhaluje další podstatnou skutečnost. Vypadá to, že Calle nehraje ve filmu tu nejznámější Supergirl, tedy Karu Zor-El. Podle jejího kostýmu a účesu se zdá, že hraje Laru Lane Kent, což v komiksové sérii Injustice: Gods Among Us byla dcera Clarka Kenta a Lois Lane z budoucnosti. Uvidíme, jak bude postava do filmu zakomponována.

Dále byl na place vůbec poprvé vyfocený Michael Keaton jako Bruce Wayne. A musí se nechat, že se stříbrnou hřívou to Bruceovi sekne.

A dočkali jsme se také prvního pohledu na Barryho Allena (Ezra Miller) a Iris West (Kiersey Clemons). Vzhledem k ne úplně dobře padnoucímu obleku, který má Barry na sobě, asi můžeme spekulovat o tom, zda dvojice náhodou zrovna nevychází ze soudního přelíčení s Barryho otcem, kterého se synek už od Justice League Zacka Snyder snaží dostat z vězení, ke kterému byl neprávem odsouzen. A co je možná nejzajímavější, vypadá to, že Barry má na prstu prsten, jenž v komiksech slouží k tomu, aby z něj na sebe dokázal „vystřelit“ během vteřinky celý svůj kostým.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest