The Flash: První fotky nové Supergirl z natáčení

The Flash: První fotky nové Supergirl z natáčení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu další fotky z natáčení a detailní pohled na kostýmy jednotlivých superhrdinů.

Natáčení The Flashe je v plném proudu. Režisér Andy Muschietti se nedávno pro magazín Vanity Fair rozpovídal o tom, jaký snímek bude. Slibuje nám mix žánrů a vypravěčských stylů, kdy The Flash bude vážný i odlehčený, emocionální i zábavný, děsivý i plný naděje a především dobrodružný. Ve filmu vystoupí mnoho postav, přičemž Barry Allen (Ezra Miller) je hlavním hrdinou proto, že jednotlivé postavy a jejich časové linky spojuje.

Jak už totiž asi víte, Barry (Flash) ve svém filmu otevře multiverzum, díky čemuž se všechny dosavadní DC filmy, ze všech různých ér, do jisté míry propojí. Snímek je velký restart, který ale zároveň neškrtá nic z dosavadních příběhů. Všechno teď bude společně existovat v jednom multiverzu. Po lidské stránce pak bude hodně důležitý Barryho vztah s Brucem Waynem v podání Bena Afflecka. Oba dva spojuje ztráta matky v útlém věku a jejich vztah má tvořit emocionální páteř filmu.

Muschietti také na svém Instagramu sdílel detailní fotky jednotlivých superhrdinů. Pohled na nový kostým The Flashe, kostým Batmana v podání Michael Keaton a nové Supergirl, již ztvární Sasha Calle. Fotky od Muschiettiho najdete dole v galerii, vedle toho se ale objevily fotky a videa z natáčení. Ty odhalují hned několik zajímavých věcí:

Podíváme se do Central City, v němž The Flash v komiksech obvykle operuje a snímek bude odkazovat na Wonder Woman:

Bruce Wayne bude mít stylový nový civilní automobil:

Michael Keaton a Ezra Miller už se zapojili do natáčení:

A co je nejzajímavější, už jsme mohli vidět kostým Supergirl v akci:

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Andy Muschietti, Vanity Fair I, II

Galerie: 5

The Flash: První fotky nové Supergirl z natáčení | Fandíme filmu The Flash: První fotky nové Supergirl z natáčení | Fandíme filmu The Flash: První fotky nové Supergirl z natáčení | Fandíme filmu The Flash: První fotky nové Supergirl z natáčení | Fandíme filmu The Flash: První fotky nové Supergirl z natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest