Interstellar: Anne Hathaway na palubě Nolanova sci-fi

Interstellar: Anne Hathaway na palubě Nolanova sci-fi | Fandíme filmu
"Kočičí žena" z pecky Temný rytíř povstal se objeví i v dalším ambiciózním projektu Christophera Nolana. Ten si rovněž již vybral kameramana!

Vážně mě nenapadá nikdo, kdo by nechtěl znovu, znovu a znovu spolupracovat s Christopherem Nolanem (netopýří trilogie o Batmanovi, Počátek). V jeho případě si můžete být totiž jisti, že vyjma finančního úspěchu se dostaví i ten divácký. Talentovaný režisér a scenárista umí svým snímkům vtisknout osobitý rukopis, přičemž si ke zpracování vybírá samé zajímavé látky. To je bezesporu i případ očekávané sci-fi Interstellar, která má být příběhem o hrdinné mezihvězdné výpravě ke vzdáleným obzorům lidského vědeckého chápání. Už docela dlouho víme, že hlavní role se ujme sympaťák Matthew McConaughey (Bez kalhot, Mud). Teď si na pomyslný seznam můžete s klidem připsat další hvězdné jméno, neboť k rodákovi z Texasu se připojila půvabná Anne Hathaway. Nolan rád recykluje úspěšné spolupráce a jelikož se Anne v trháku Temný rytíř povstal osvědčila, dostala štědrý povolávací rozkaz i tentokrát. Podrobnosti ohledně její postavy zatím nebyly zveřejněny, což je ostatně klasická Nolanova strategie.

Současně byl obsazen post kameramana, když byl vybrán Hoyte Van Hoytema, v jehož filmografii naleznete pecky jako The Fighter, Jeden musí z kola ven či nedávno dotočené sci-fi lovestory Her. Vzhledem k dosavadním zkušenostem švýcarského rodáka není důvod k obavám, ale určitě bude zajímavé pozorovat, jak se popere s prací s IMAX technologií, protože Nolan hodlá značnou část materiálu točit právě za pomoci těchto kamer. Nechme se překvapit, co si pro nás všichni zúčastnění připraví. Premiéra je stanovena na 7. listopad 2014.

Zdroje: Deadline, FilmAbides

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest