Till Death: Megan Fox je připoutaná k mrtvému manželovi – 1. trailer

Till Death: Megan Fox je připoutaná k mrtvému manželovi – 1. trailer | Fandíme filmu
Millennium Media
Zobrazit další 4 obrázky
Upoutávka představuje nový thriller, v němž Megan Fox uniká před zabijáky s pořádným závažím kolem zápěstí.

Thrillerová novinka Till Death s Megan Fox v hlavní roli se nám dlouho ukazovala pouze na fotkách. Teď je tu konečně první trailer, který slibuje v zásadě standardní napínavou podívanou. Megan byla provdaná za chlapíka, jehož zjevně neměla příliš v lásce. Jeho smrt by tak mohla působit jako vysvobození, nicméně exmanžel dělá potíže i po smrti. Hrdinka se probudí v odříznuté zasněžené chatě připoutaná k jeho tělu. To je však jen začátek všech problémů. Do domu přicházejí útočníci, kteří se snaží dostat do ukrytého sejfu. Skrývat se před lupiči není ani za normálních okolností zrovna peříčko. Když ale máte k ruce připoutanou mrtvolu, která je těžší než vy, máte teprve pořádný malér.

Jak už bylo řečeno, v hlavní roli vystupuje Megan Fox, kterou proslavilo ohýbání pod kapotu Bumblebeeho v Transformers. Následovalo několik hvězdných let, kdy Megan vystupovala ještě třeba v Jennifer's Body - Bacha, kouše! nebo v Želvách Ninja. Od té doby už ale hrála převážně v menších projektech. Společnost jí dělají Callan Mulvey (Avengers: Endgame, Batman v Superman), Eoin Macken (seriály Noční směna, Merlin) nebo Jack Roth (seriál Medicejové). Snímek zrežíroval Scott Dale, pro nějž je Till Death celovečerní prvotinou. Scénář napsal Jason Carvey, taktéž prakticky neznámý tvůrce.

Zápletka filmu na první pohled může připomínat Geraltovu hru Stephena Kinga, velice záhy se však tento příběh od toho Kingova odklání. Česká premiéra zatím není v plánu, nicméně 2. července má snímek dorazit na VOD.

Podklady a foto: Millennium Media

Galerie: 5

Till Death: Megan Fox je připoutaná k mrtvému manželovi – 1. trailer | Fandíme filmu Till Death: Megan Fox je připoutaná k mrtvému manželovi – 1. trailer | Fandíme filmu Till Death: Megan Fox je připoutaná k mrtvému manželovi – 1. trailer | Fandíme filmu Till Death: Megan Fox je připoutaná k mrtvému manželovi – 1. trailer | Fandíme filmu Till Death: Megan Fox je připoutaná k mrtvému manželovi – 1. trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest