Výbušnej koktejl: Akční jednohubka je tu s další ochutnávkou

Výbušnej koktejl: Akční jednohubka je tu s další ochutnávkou | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Karen Gillan ze Strážců Galaxie má před sebou těžkou střeleckou šichtu. Koukněte na nový trailer.

V zahraničí se hodně rychle blíží červencová premiéra akčňáku Výbušnej koktejl. U nás si budeme muset počat až do 19. srpna na uvedení v kinech, to nám ale nijak neubírá možnost si pustit nový trailer a opět si udělat o něco bližší obrázek o tom, co nás čeká.

I nejnovější ukázka přitom poměrně jasně deklaruje, co snímek přinese za druh zábavy. Hraje svižná hudba, rytmicky se stříhá, poznáváme stylový svět zabijáků, hrdinky se s kvérem v ruce umějí hýbat, padají hlášky a nechybí výrazná barevná paleta. Pořád se nemůžu rozhodnout, zda nakonec snímek bude cool, nebo se jen strašně bude snažit o to, aby cool působil, ale to se dozvíme už o prázdninách.

Výbušnej koktejl (Gunpowder Milkshake) je nová akční kriminálka o elitních vražedkyních. V centru dění je Sam, které bylo teprve dvanáct, když ji byla její matka, elitní zabijačka Scarlet, donucena opustit. Sam následně vychovala „Firma“, nekompromisní zločinecký syndikát, pro který její matka do té doby pracovala. Z ústřední hrdinky tak vyrostla extrémně zručná likvidátorka, která je loajální Firmě a pomáhá jí odstraňovat nepohodlné osoby. Jedna mise se však pokazí a Sam si musí vybrat, zda bude dál věrná Firmě, nebo se pokusí zachránit život nevinné osmileté Emily. V tu ránu jí jde o holý život a jedinou šancí na přežití je opětovné spojení s léta odcizenou matkou a jejími nebezpečnými parťačkami - „Knihovnicemi“.

Hlavní roli ztvárnila Karen Gillan (Jumanji, Strážci Galaxie), její matku Lena Headey (Hra o trůny), malou Emily Chloe Coleman a knihovnice Angela Bassett (Black Panther, Mission: Impossible - Fallout), Michelle Yeoh (Tygr a drak, Šílení, bohatí Asiati) a Carla Gugino (Watchmen, Geraldova hra). Snímek natočil Carla Gugino, jenž jej napsal spolu s Ehudem Lavskim. V Česku bude film uvedený 19. 8. v kinech.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Výbušnej koktejl: Akční jednohubka je tu s další ochutnávkou | Fandíme filmu Výbušnej koktejl: Akční jednohubka je tu s další ochutnávkou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest