Transformers prošli proměnou a obsadili další postavu

Transformers prošli proměnou a obsadili další postavu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Natáčení nových Transformers začalo. Opravdu budou tak „jiní“, jak se kasá představitel hlavní role?

Natáčení nových Transformers začalo 7. června v Kalifornii. O snímku toho zatím příliš nevíme, nicméně postupně se nám rozrůstá obsazení. Do hlavní mužské a ženské role byli postupně obsazeni Anthony Ramos a Dominique Fishback. Ramos je aktuálně v hledáčku médií, protože propaguje čerstvě uvedený muzikál Život v Heights. Během rozhovoru pro Variety byl tázaný i na nové Transformers. Na otázku, čím se liší nový film od těch starších odpověděl:

[Dřív v sérii hráli] Shia LaBeouf, Mark Wahlberg a Hailee Steinfeld a teď v ní hraju já. Takže je to hodně jiné. [Teď tam hraje] Dominique Fishback – je to hodně jiné. Transformers se proměnili. [Režisér] Steven Caple Jr. je vizionář. Nemůžu se dočkat, až lidi uvidí co dokáže a ukáže se jim v celé své parádě. Máme pro vás připravené něco, že ani nemáte tušení.“

Ramos svojí poznámkou zřejmě naráží na skutečnost, že dosud byli hlavními hrdiny běloši, zatímco teď ztvárňují dvě hlavní role latinskoamerický herec a afroamerická herečka. To má jednoznačně význam v širším kontextu Hollywoodu, kdy se nadále normalizuje obsazování herců z etnických minorit do hlavních rolí akčních velkofilmů. Upřímně si však příliš nedovedu představit, že by ve snímku, kde většinu času zabírá akce a transformerská mytologie hrálo nějakou zásadní roli, z jaké kultury pocházejí lidské postavy. Ale nechme se překvapit, třeba to nějaký vliv mít bude. Důležitější je spíš osobnost režiséra Stevena Caplea Juniora (Creed II, seriál Grown-ish), o němž Ramos tvrdí, že je to vizionář. Caple zatím nic takového ve svých předchozích filmech rozhodně nenaznačil, nicméně hlavní v tuhle chvíli je, že to není Michael Bay, který se v několika posledních filmech už jen snažil zjistit, jestli dokáže na plátně ukázat ještě větší bordel.

K obsazení se nově připojila také Luna Lauren Velez, která to sama prozradila v rozhovoru pro ComicBookMovie.com. Herečka ve snímku ztvární matku hlavního hrdiny v podání Ramose. Znát ji můžete především ze seriálu Dexter, kde řadu let hrála policejní vyšetřovatelku Marii LaGuerta.

Zdroje: Variety, ComicBookMovie

Galerie: 2

Transformers prošli proměnou a obsadili další postavu | Fandíme filmu Transformers prošli proměnou a obsadili další postavu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu