Rychle a zběsile: Jordana Brewster je nažhavená na dámský spin-off

Rychle a zběsile: Jordana Brewster je nažhavená na dámský spin-off | Fandíme filmu
Universal Pictures
Když je řeč o dámách, pusťte si novou upoutávku, jež ukazuje, jak se do série zapojila Anna Sawai.

Vin Diesel nedávno mluvil o tom, že série Rychle a zběsile sice po 11. části ukončí svůj hlavní příběh, avšak zopakoval, že se počítá se vznikem nejrůznějších spin-offů. V minulosti se nejednou hovořilo o tom, že jedním ze spin-offů by mohl být i čistě dámský film.

Na tuhle variantu teď byla dotázána také Jordana Brewster, představitelka Mii Toretto. V rozhovoru pro SiriusXM odpověděla: „Bylo by to skvělé. Slyšela jsem tyhle drby a myslím si, že by to bylo vynikající. Jen si vezměte, koho bychom mohli přivést zpátky, že. Mohli bychom přivést Evu Mendes, se kterou by bylo skvělé si zahrát. Pak tu máte Helen Mirren, Charlize Theron, přihoďte Nathalii [Emmanuel], mě a Michelle [Rodriguez]. Bylo by to vážně super, takže i když nemůžu říct nic na to, jestli se o něčem podobném jedná, tak si myslím, že [natočit takový film] by bylo skvělé, takže doufejme.“

Naposledy jsme o projektu slyšeli loni v únoru, kdy Vin Diesel tvrdil, že scénář dámského spin-offu je hotový. Od té doby bylo ticho po pěšině. Těžko říct, zda se projekt dostal do nějaké slepé uličky nebo všechno protáhla pandemie, každopádně lze brát jako hotovou věc, že pokud hlavní série po 11. epizodě opravdu skončí, tak nejrůznější spin-offy vznikat budou, protože studio Universal nenechá ležet jednu ze svých nejúspěšnějších značek ladem.

Na závěr si ještě můžete pustit video, které ukazuje, jak si ve snímku Rychle a zběsile 9 vedla Anna Sawai. Předpremiéry snímku dorazí do našich kin už tuto středu, tak se připravte.

Foto: Universal

Zdroj: Indie Wire

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest