John Wick 4: Vrací se oblíbená postava z předchozích dílů

John Wick 4: Vrací se oblíbená postava z předchozích dílů | Fandíme filmu
Lionsgate / Universal
Zobrazit další 1 obrázek
Čeká nás ještě větší ponoření do pravidel zabijáckého světa.

Natáčení Johna Wicka 4 už je na dohled a tak se postupně dává do kupy obsazení. Dosud jsme se dozvídali o nově obsazených postavách, teď je tu zpráva o tom, že se vrací jeden starý známý. Konkrétně to bude Laurence Fishburne jako král Bowery z newyorského podsvětí. Herec, jenž se s hlavní hvězdou, Keanu Reevesem, seznámil už před lety při natáčení Matrixu, ke svému návratu řekl:

Během několika měsíců bych měl odjet do Berlína. Četl jsem scénář a je opravdu, opravdu stylový. Je to pořád stejný svět, jako v dosavadních třech filmech, ale jdeme ještě víc do hloubky. Jdeme daleko víc do hloubky v otázce zabijáckých pravidel a ve vztahu, který má s jednou konkrétní postavou, kterou myslím, že hraje pan Watanabe. [Tenhle vztah] je srdcem a duší [Johna Wicka 4].“

Fishburnovo vyjádření je trochu nezřetelné. Ale můžeme se domnívat, že vztah se zmiňovanou postavou nemá král Bowery, ale přímo John Wick. Pokud tento vztah má být duší filmu, tak by to dávalo rozhodně větší smysl. Server Collider, který rozhovor s hercem přinesl, dále tvrdí, že „Watanabe“, kterého Laurence zmiňuje, údajně není další obsazený herec, jak se může na první pohled z Fishburnova vyjádření zdát, ale nová postava, jež se ve snímku objeví.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery. Nově byli zatím obsazeni Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 27. 5. 2022.

Foto: Lionsgate

Zdroj: Collider

Galerie: 2

John Wick 4: Vrací se oblíbená postava z předchozích dílů | Fandíme filmu John Wick 4: Vrací se oblíbená postava z předchozích dílů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu