New York Will Eat You Alive: Colin Firth proti zombies

New York Will Eat You Alive: Colin Firth proti zombies | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Filmaři našli pro Firtha jeho ústředního parťáka.

Chystaný snímek New York Will Eat You Alive našel představitele hlavní role. Stal se jím čínsko-americký herec a rapper Victor Ma. Ten doplňuje již dříve obsazeného Colina Firtha. Pánové nás provedou apokalyptickou zombie komedií, jež vychází z úspěšné komiksové série Zombie Brother od autora Jia Haibo. Komiksový příběh se odehrává ve městě „H“, kde do vodního zdroje spadla prastará rakev a kontaminovala jej. Všichni, kdo se následně vody napili, se změnili v „zombie bratry“. Ty pohání touha jíst ostatní, aby dál sílili. Hlavním hrdinou komiksů je Jett Bai, který se snaží ze zamořeného města uprchnout a znovu se shledat se svojí přítelkyní.

Komiks byl tak úspěšný, že následně byl adaptovaný do podoby animovaného seriálu či divadelní hry. Teď tedy vzniká celovečerní film, jenž se zdánlivě bude od předlohy trochu lišit. Hrdina Bai bude ve snímku biotechnický inženýr, který vede skupinu přátel napříč zombíky zamořeným New Yorkem, aby zachránili svět. Zatím není zřejmé, jakou roli v akční komedii hraje Colin Firth, ale víme, že jde o jednu z hlavních postav, a že tvůrci chtějí plně využít jeho schopnost pronášet s vážnou tváří ty nejbizarnější repliky.

Snímek režíruje Todd Strauss-Schulson (Zahulíme, uvidíme 3). Na scénáři postupně pracovali Alex Rubens (The Twilight Zone, Zpátky do školy), Dan Gregor a Doug Mand (Jak jsem poznal vaši matku). Producenty snímku jsou Channing Tatum a Reid Carolin. Film vzniká v čínsko-americké koprodukci a počítá se s tím, že pokud bude mít film úspěch, vznikne celá série.

Titulní foto je ilustrační - Colin Firth ve filmu Kingsman

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

New York Will Eat You Alive: Colin Firth proti zombies | Fandíme filmu New York Will Eat You Alive: Colin Firth proti zombies | Fandíme filmu New York Will Eat You Alive: Colin Firth proti zombies | Fandíme filmu New York Will Eat You Alive: Colin Firth proti zombies | Fandíme filmu New York Will Eat You Alive: Colin Firth proti zombies | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest