Krotitelé duchů: Odkaz – Upoutávka zvýrazňuje předávání pochodně za kamerou

Krotitelé duchů: Odkaz – Upoutávka zvýrazňuje předávání pochodně za kamerou | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Nový snímek navazuje na původní Krotitele, ale zachováním kontinuity se může pochlubit i tvůrčí tým.

Krotitelé duchů z roku 1984 si dokázali získat fanoušky originálním námětem, dobře napsanými hrdiny, kýblem humoru a vyváženou kombinací komedie s hororem. Dvojka podle recenzentů úrovně jedničky nedosáhla, avšak stále se mohla opřít o stejné herecké obsazení a fanouškům celkem uspokojivě zahnala hlad po dalším krocení duchů. Úspěšná a dobře rozpoznatelná značka byla ždímaná, jak to jen šlo, když vnikly seriály, videohry, knihy nebo komiksy. Fanoušky vytoužené pokračování však nikdy tak docela nepřišlo. Nikdy se nepodařilo najít takový scénář, jež by dokázal nadchnout všechny čtyři herce a v roce 2014 navíc zemřel Harold Ramis, jeden z členů ústřední čtveřice. Vznikl tak pouze dámský remake/restart z roku 2016.

Regulérní trojka už nikdy nevznikne, nicméně teď je tu alespoň snímek Krotitelé duchů: Odkaz, jenž si dává důkladně záležet na tom, aby diváky přesvědčil, že tohle je ten pravý duchovní nástupce, jenž se bude moci pochlubit DNA původních dvou filmů. Aktuálně zveřejněné video na tu DNA sází dost doslovně, když se zaměřuje do značné míry na vztah Ivana a Jasona Reitmanových. Ivan zrežíroval první dva filmy a je také producentem značky. Jason je jeho syn, jenž v roce 1984 chodil na natáčení prvních Krotitelů za svým tátou na návštěvu. O dvacet let později se sám sta profesionálním režisérem celovečerních filmů a během roku 2019 natočil snímek Krotitelé duchů: Odkaz. Ten bude spolu s další generací hrdinů volně navazovat na původní příběhy. Podrobnosti toho, jak přesně bude předávání štafety vypadat, se dozvíme až v kině, zatím se v úsměvném videu můžete podívat, jak vypadalo předávání pochodně za kamerou:

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. V hlavních rolích Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Annie Potts. Datum premiéry bylo stanoveno na 10. listopadu 2021.

Podklady a foto: Sony Pictures

Galerie: 3

Krotitelé duchů: Odkaz – Upoutávka zvýrazňuje předávání pochodně za kamerou | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz – Upoutávka zvýrazňuje předávání pochodně za kamerou | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Odkaz – Upoutávka zvýrazňuje předávání pochodně za kamerou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest