Indiana Jones 5: Harrison Ford na prvních fotkách v kostýmu

Indiana Jones 5: Harrison Ford na prvních fotkách v kostýmu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Natáčení páté části série pokračuje. Opět můžeme vidět nacistický vlak, ale také třeba hořící kulisy.

Natáčení Indiany Jonese 5 začalo a díky tomu se na veřejnost postupně prodírají první fotografie. Nejprve jsme si mohli prohlédnout kulisy, následně dubléra ve scénách z Indyho mládí. A teď je tu konečně samotný Harrison Ford jako sám Indiana Jones. Tvář mu sice na fotkách kryje rouška, ale je to jednoznačně on. Nám se tak nabízí vůbec první pohled na osmasedmdesátiletého Indyho v jeho ikonickém kostýmu.

A vypadá to, že z natáčení je jedna velká manažerská sešlost, protože na místě byli vyfoceni také producenti Frank Marshall a jeho manželka Kathleen Kennedy z Lucasfilmu. Ti jsou za projekt zodpovědní, takže jejich účast dává smysl. Zajímavější je, že se na záběrech objevuje také Dave Filoni, známý režisér a scenárista řady Star Wars seriálů. Ten dle dostupných informací nemá s novým Indianou Jonesem nic společného, takže se na natáčení nejspíš nechal pozvat čistě ze zvědavosti.

Ve městečku Grosmont se podařilo vyfotit také Madse Mikkelsena, jenž by měl ve snímku představovat záporáka. Mads byl bohužel na ulici k vidění pouze v civilu, zatím bez kostýmu. Dál můžeme pozorovat také nacistický vlak, s nímž se v oblasti natáčejí scény.

A vedle toho dál pokračuje i natáčení na hradě Bamburgh o pár set kilometrů severněji, kde byl pod dohledem filmařů uměle založený požár.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 28. 7. 2022 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Titulní foto je ilustrační

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest