Kate: Umírající zabijačka nehodlá odejít do pekel sama

Kate: Umírající zabijačka nehodlá odejít do pekel sama | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Jsou tu vůbec první záběry z akční novinky, ve které Mary Elizabeth Winstead zbývá jen pár hodin k tomu, aby se pomstila.

Před nedávnem se veřejnosti představil nový akční snímek Kate, jehož zápletka zní docela originálně. Ústřední zabijačce v žilách koluje jed a má jen omezený čas na to, aby vypátrala, kdo je zodpovědný za její likvidaci. Na první pohled snímek s časovým limitem může připomínat třeba Zastav a nepřežiješ s Jasonem Stathamem, tohle však zřejmě nebude taková zběsilá jízda. Je tu první krátká upoutávka, v níž má snímek spíše poněkud depresivní nádech. Což vzhledem k tomu, že hrdince kloužou poslední minuty života mezi prsty, jednoznačně dává smysl. Likvidace oponentů z netradičního úhlu pak ukazuje, že je Kate jako vražedkyně fyzicky zdatná, ale také je patřičně zkušená a mazaná.

Hlavní roli ztvárnila Mary Elizabeth Winstead (Ulice Cloverfiled 10, Fargo Birds of Prey). Hraje zabijačku, jež vezme zakázku v Tokiu a přitom je otrávena. Zbývá jí posledních 24 hodin života, než ji jed zabije, a tak se rozhodne vypátrat, kdo ji otrávil a pomstít se. Přitom se jí podaří navázat pouto s teenagerkou Ani (Miku Martineau), která se k ní na její pouti přidá. Máme se připravit na procítěný, brutální příběh o vražedkyních. Woody Harrelson ztvárnil ve snímku Kateinu spojku. Dále hrají Tadanobu Asano, Michiel Huisman a Jun Kunimura. Scénář napsal Umair Aleem, režíroval Cedric Nicolas-Troyan.

Krátký teaser odhalil datum premiéry stanovené na 10. září.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Kate: Umírající zabijačka nehodlá odejít do pekel sama | Fandíme filmu Kate: Umírající zabijačka nehodlá odejít do pekel sama | Fandíme filmu Kate: Umírající zabijačka nehodlá odejít do pekel sama | Fandíme filmu Kate: Umírající zabijačka nehodlá odejít do pekel sama | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest