Cruella: Disney je tak spokojený, že už chystá pokračování

Cruella: Disney je tak spokojený, že už chystá pokračování | Fandíme filmu
Disney
Tvůrčí tým kolem Emmy Stone se vrátí, aby ještě jednou rozpoutal rej ve světě módy.

Studio Disney je spokojené s tím, jak si vede Cruella. Snímek je další z řady filmů, které v hrané podobě zpracovávají Disneyho animované klasiky. Tentokrát nejde o přímý remake, ten vznikl už v 90. letech. Namísto toho jsme se teď dočkali prequelu, jenž ukazuje, jak se ze záporačky Cruelly stala žena, co v klasickém snímku touží po kabátu z dalmatiních kožíšků. Mladší verzi postavy ztvárnila Emma Stone. Snímek má rebelský nádech, točí se kolem módy a má slušná hodnocení. Průměrná známka na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes činí 6,7 z deseti.

V kinech se zatím filmu podařilo utržit 51 milionů dolarů a mluvčí Disneyho uvedl, že studio je velice spokojené také s tím, jak si snímek vede na službě Disney+, kde je film k vidění za poplatek 30 dolarů (v zemích, kde je služba dostupná). A tržby jsou tam zřejmě opravdu dobré, protože podle The Hollywood Reporteru se chystá pokračování.

Vracejí se režisér Craig Gillespie a scenárista Tony McNamara. Ačkoliv je Cruella příběhem zrodu populární záporačky, v závěru snímku pořád ještě nejde o skrz naskrz prohnilou osobu. Stále k ní lze cítit sympatie a zlotřilá budoucnost je pořád ještě v dáli. Gillespi v nedávném rozhovoru pro Collider uvedl, že pokračování by se mělo ponořit ještě hlouběji do osobnosti Cruelly. Gilespie by rád vykreslil to, jak ústřední protagonistka postupně buduje své módní impérium. Velká moc ale dovede být zrádná, a tak Cruelle hrozí, že její pád nepřijde z vnější, ale zevnitř.

Foto: Disney

Zdroje: The Hollywood Reporter, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu