Wish You Were Here: Pařba jako vážný thriller

Wish You Were Here: Pařba jako vážný thriller | Fandíme filmu
Joel Edgerton, Teresa Palmer, Felicity Price a Antony Starr odjedou pařit do Kambodže. Domů se vrátí jen tři. Pusťte si trailer.

Australské psychologické drama jménem Wish You Were Here si odbylo premiéru už na loňském ročníku festivalu v Sundance, nicméně do širší distribuce se snímek postupně dostává až letos. Jako režisér, a ve spolupráci se svoji manželkou Felicity Price také jako scenárista, je pod filmem podepsaný Kieran Darcy-Smith, který se doposud věnoval spíše krátkometrážním snímkům. Co se obsazení týče, figurují zde jména o něco známější, například Joel Edgerton (Warrior, Zero Dark Thirty), Teresa Palmer (Warm Bodies, Sorcerers Apprentice), Felicity Price (seriál All Saints) a Antony Starr (seriál Banshee).

Ve filmu se dva páry společně vydají na dovolenou do Kambodži. Zatímco Dave (Edgerton) a Alice (Price) jsou už delší dobu svoji, mají dvě děti a třetí je na cestě, Alicina sestra Steph (Palmer) s Jeremym (Starr) randí teprve pár měsíců. Okolo sympatického Jeremyho sice pluje spousta tajemství, avšak všichni jsou na dovolené a nechtějí řešit „nepodstatné maličkosti“. Celá čtveřice se v jižní Asii skvěle baví a především Dave a Alice nechávají každodenní starosti doma v daleké Sydney. Po bujaré noci plné tance, alkoholu a také drog, se však zpět do Austrálie vrací jen tři z nich. Jeremy je pohřešován a nikdo netuší, co se s ním stalo. Zatímco Steph se nadále snaží přijít na to, kde Jeremy je a spolupracuje s úřady v Kambodži, vyplouvají na povrch různé vzpomínky z noci, kdy zmizel. Některé jsou uklidňující, jiné velmi znepokojivé. Do vyšetřování případu se zapojuje federální detektiv (Nicholas Cassim) a mezi hlavní trojicí postav a především mezi manželským párem vzrůstá napětí a nedůvěra.

Film dopodus vyvolal poměrně střízlivé ohlasy. Obecně vzato nenadchl, ale ani neurazil a často je poukazováno na dobré zpracování a poutavý scénář, ale také na nepovedené zakončení příběhu. Přesto, že promítání v našich luzích a hájích zatím není ohlášené, zaujal vás film natolik, že byste na něj zašli?

Wish You Were Here: Trailer

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest