Paul Bettany hovoří o tom, zda se ještě vrátí jako Vision

Paul Bettany hovoří o tom, zda se ještě vrátí jako Vision | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Na konci WandaVision byl zřejmý další osud Wandy. Visionova budoucnost je jasná daleko méně.

Budoucnost Wandy Maximoff je pevně daná. Po událostech minisérie WandaVision ji s jistotou uvidíme ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dokázala se „probudit ze snu“, stala se ještě mocnější čarodějkou a zřejmě bude hledat, co stojí za hlasy svých ztracených dětí, které ji nečekaně v závěru série volaly.

S Visionem je to poněkud složitější. Původní Vision je pryč. Zemřel ve Wakandě při souboji s Thanosem. Pryč je také Visionova kopie, kterou vytvořila Wanda ze svojí lásky a moci a jež mohla existovat pouze v její magické bublině. Zbývá „Bílý Vision“, tedy znovu oživené tělo původního Visiona, jemuž zdánlivě chybí „duše“ skutečného Visiona, ale Visionova kopie stvořená Wandou v něm alespoň odemkla všechny vzpomínky, co Vision až do své smrti nastřádal. Dostáváme tak jakousi nedovivinutou verzi oblíbeného androida, která si toho ještě bude muset v hlavě spoustu srovnat a v závěru série WandaVision odletěla neznámo kam.

Co s tímhle Visionem bude? To neví ani sám Paul Bettany, jeho představitel. Nebo to alespoň tvrdí. Ten v rozhovoru pro The Playlist uvedl, že v tuhle chvíli nemá s Marvelem podepsanou další smlouvu. Momentálně se vrátil, aby minisérii pomohl propagovat před hlasováním o televizních cenách Emmy. Tam WandaVision bojuje v kategorii „limitovaná série“, takže Bettany nepočítá s tím, že by se s Elizabeth Olsen vrátili před kameru ve druhé řadě. Zároveň se ale domnívá, že by bylo zvláštní, kdyby bylo ukázáno, že Bílý Vision kamsi odletěl a už se to nikdy nerozebíralo. Dosud ale jakékoliv případné další osudy postavy s Marvelem neřešil.

Necháme se tedy překvapit, kde přesně se příště pro Visiona najde místo a jak dlouho si na jeho návrat počkáme.

Zdroj: The Playlist

Galerie: 2

Paul Bettany hovoří o tom, zda se ještě vrátí jako Vision | Fandíme filmu Paul Bettany hovoří o tom, zda se ještě vrátí jako Vision | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest