Spider-Man má naplánovanou další budoucnost. Odejde od Marvelu?

Spider-Man má naplánovanou další budoucnost. Odejde od Marvelu? | Fandíme filmu
Disney
Manažer studia Sony se rozpovídal o Spider-Manovi, Venomovi a obecně komiksové budoucnosti.

Před pár dny bylo oznámeno, že Lovce Kravena ztvární Aaron Taylor-Johnson. Kraven je další marvelovský záporák, jenž je v komiksech úzce provázaný se Spider-Manem, avšak v celovečerním filmu se zdánlivě má obejít bez něj. Zvláštní situaci komentoval pro server Variety Sanford Panitch ze studia Sony, které pavoučí snímky připravuje.

Nejdřív začal Panitch ze široka, když uvedl, že až uvidíme snímek Venom 2: Carnage přichází, tak nám Spider-Man vůbec nebude chybět – v Sony mají práva na tolik postav, že se obejdou i bez Petera Parkera, jenž aktuálně řádí po boku kolegů z Avengers ve filmech od Marvel Studios. Zároveň ale Panitch neopomene dodat: „Ale kdyby se [Venom se Spider-Manem] setkali, bylo by to vzrušující, že?“

Manažer ze studia Sony zároveň uvedl, že celá tahle zvláštní situace, kdy v komiksech bytostně provázané postavy v celovečerních filmech vystupují zvlášť, bude brzy nějakým způsobem rozřešena: „Máme připravený plán. Myslím, že lidem začíná být pomalu jasné, kam máme namířeno a domnívám se, že po premiéře Spider-Mana: Bez domova bude ještě jasněji.“

Spider-Man: Bez domova je momentálně posledním filmem, u něhož se studia Marvel a Sony dohodla na vzájemné spolupráci. Víme, že ve snímku dojde k nějakým hrátkám s mnohovesmírem. Někteří fanoušci tak spekulují o tom, že Spider-Man v podání Toma Hollanda opustí provázaný svět Avengers a přestěhuje se do provázaného světa Venoma, Morbia a Lovce Kravena.

Panitch nicméně svým následujícím vyjádřením Spider-Manův úplný odchod ze světa Marvelu potenciálně zpochybňuje. Uvádí, že v Sony mají skvělé vztahy s marvelovským šéfem Kevinem Feigem, což do budoucna přináší řadu příležitostí, které se podle Panitche podaří využít. Zároveň tvrdí, že pro Sony je přínosem, pokud jsou filmy od Marvel Studios úspěšné, protože to vrhá pozitivní světlo také na jejich filmy.

To by naznačovalo, že v nějaké podobě bude spolupráce s Marvelem pokračovat. Co to ale znamená? Propojí se oba světy v jeden? Přesunou se Venom, Morbius a Kraven do provázaného světa Marvelu? Bude Spider-Man mezi oběma světy přeskakovat? Zůstane Peter Parker v podání Toma Hollanda u Marvelu a do snímků s Venomem a spol. se natrvalo vrátí Spider-Man v podání Andrew Garfielda nebo Tobeyho Maguira? Odejde Parker v podání Hollanda přeci jen pryč z provázaného světa Marvelu a nahradí jej tam nějaká jiná postava? Kupříkladu stále čekáme na představení filmové verze Milese Moralese, s nímž se diváci prozatím seznámili v animovaném snímku Spider-Man: Paralelní světy. Nebo už se nějakou dobu šušká o přípravách snímku Spider-Woman, jenž působí dojmem, že by se světem Marvelu propojený být mohl.

Na závěr byl Panitch dotázaný na to, zda v dohledné době uvidíme na plátnech tým Spider-Manových záporáků známý jako Sinister Six. Na to odpověděl, že podobné věci se musejí připravovat v utajení, a že nejsou připravené dokud nejsou připravené. Nakonec se zasmál a řekl: „Ale bylo by to super, že?“

Na to můžeme říct, že rozhodně bylo a zřejmě i bude. Jen před pár dny redaktor serveru Collider uvedl, že se se Sinister Six potkáme už ve filmu Spider-Man: Bez domova. Od té doby účast padouchů ve filmu potvrdili další internetoví insideři, takže osobně věřím tomu, že šestka záporáků v příštím Spider-Manově filmu vystupovat bude. Pokud by to skutečně měl být poslední film Toma Hollanda v Marvel Cinematic Universe, tak by to bylo správně opulentní zakončení, co říkáte?

Zdroje: Variety,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest