Thor: Love and Thunder: Je dotočeno

Thor: Love and Thunder: Je dotočeno | Fandíme filmu
Marvel Studios
Jednu z posledních scén Chris Hemsworth točil v dost netypickém, osmdesátkovém civilním úboru.

Tak je to tady, blesk zřejmě prásknul do poslední klapky snímku Thor: Love and Thunder. Alespoň to tak vyplývá z příspěvku, který na sociálních sítích sdílel Luca Vannella, vlasový stylista, jenž se od Sněhurky a lovce z roku 2012 podílel na všech filmech Chrise Hemswortha. Naposledy jsme mohli Thorovo blonďaté háro vidět v poněkud netradičním formě, když se Hemsworth na posledních fotkách z natáčení Thora: Love and Thunder objevil v osmdesátkovém úboru, včetně čelenky na hlavě:

Natáčení filmu probíhalo v Austrálii, kde dobrá covidová situace dovolila filmařům daleko volnější fungování, než v některých jiných zemích. Točilo se od konce ledna až doteď. Vypadá to, že měřítko filmu bude obří, když pro potřeby filmařů vznikla celá řada masivních venkovních kulis, jež se podařilo zachytit fotografům (mrkněte do starších článků). Premiéra novinky je naplánovaná na 6. května 2022.

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 5. 5. 2022.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest