Marvel mění termíny premiér. Počkáme si na Bladea déle?

Marvel mění termíny premiér. Počkáme si na Bladea déle? | Fandíme filmu
New Line Cinema
V roce 2023 Marvel vůbec poprvé uvede pět kino filmů.

V jednu chvíli to vypadalo, že rok 2022 bude první, v němž Marvel uvede do kin celkem pět celovečerních filmů. To se v tuhle chvíli mění. Záhadný snímek, který měl být uvedený 7. října 2022, bude namísto toho uvedený až 6. října 2023. Proč se Marvel dřívějšího termínu vzdal?

Oficiální pravdu se asi nikdy nedozvíme, plány zatím nebyly veřejně odhaleny, nicméně všechny indicie nasvědčovaly tomu, že 7. října 2022 měl být uvedený nový Blade, jehož po Wesleym Snipesovi bude hrát Mahershala Ali. Snímek už nějakou dobu píše Stacy Osei-Kuffour, ale podle neoficiálních zvěstí se stále nedaří najít ideálního režiséra, což je zřejmě ten důvod, proč se snímek zpozdí. Ustoupení Marvelu je zřejmě také důvod toho, že partnerské studio Sony nedávno na uvolněný termín zapsalo Spider-Mana: Paralelní světy 2.

Studio posunulo ještě jeden termín, i když tentokrát ne tak výrazně. Snímek, jenž měl být uvedený 3. listopadu 2023, bude nakonec uvedený 10. listopadu 2023. Dost možná proto, aby se mezi dvěma podzimními premiérami udělal větší rozestup. Studio má v tuhle chvíli každopádně na rok 2023 zabraných rovnou pět termínů, což bude největší počet novinek, jaké Marvel v jednom roce do kin nasadil.

Oficiálně zatím byly oznámeny dva filmy z roku 2023: Ant-Man and The Wasp: Quantumania (17. února) a Strážci Galaxie 3 (5. května). Pak jsou tu ještě termíny 28. července, 6. října a 10. listopadu. Jaké filmy v nich budou nasazeny? O Bladeovi už byla řeč, u něj se odhaduje uvedení v říjnu. Červencový termín by mohla uzmout dlouho připravovaná nová Fantastická čtyřka, jež je jedním z posledních snímků, jehož přípravy Marvel oficiálně potvrdil. A krom toho víme, že se pracuje na Deadpoolovi 3 nebo na Captainovi America 4. Tak třeba právě jeden z těchto projektů listopadový termín dostane.

(Pozn.: Marvel všechny termíny oznamuje pro americký trh, kde se premiéry filmů uvádějí v pátek. U nás se uvádějí filmy ve čtvrtek. Pakliže u nás marvelovské novinky budou nasazeny ve stejném týdnu jako v USA, což se v posledních letech celkem daří, pak se v případě všech termínů můžeme těšit vždy o den dříve).

Foto je ilustrační - Blade s Wesleym Snipesem

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest