Surge: Touha po životě se změní v bezohledné řádění

Surge: 	Touha po životě se změní v bezohledné řádění | Fandíme filmu
Vertigo Releasing
Zobrazit další 2 obrázky
V psychologickém thrilleru se Ben Whishaw změnil k nepoznání. Pusťte si trailer.

Britský thriller Surge nabízí sugestivní trailer, který se vám dokáže dostat pod kůži a dokonale vykreslit situaci, v níž se nachází hlavní hrdina psychologického příběhu. Joseph je lapený v bezmyšlenkovitém zaměstnání, prožívá život bez jakýchkoliv emocí a smyslu. Náhlý impuls jej přiměje se vzepřít. Pravidlům, konvencím, sobě samému, každodennosti. V tu chvíli se v něm probouzí divočejší, nebezpečnější, ale především šťastnější verze jeho já. V následujících 24 hodinách se vydává na bezohlednou cestu Londýnem, při které konečně pozná, co to znamená být naživu.

Rozkladem ústředního hrdiny snímek připomíná Volný pád nebo Jokera, bezprostředností a nevyhnutelností pro změnu Lola běží o život či Victoria. V hlavní roli vystupuje Ben Whishaw, jenž je tu skoro k nepoznání. Kdyby nešlo o malý britský nezávislák, ale o produkci nějakého zkušeného amerického studia, Ben by dost možná bojoval o hereckého Oscara. Film natočil jako svou celovečerní prvotinu Aneil Karia. Zatím byl snímek uvedený na několika festivalech, odkud přicházejí spíše rozporuplné (lehce nadprůměrné) reakce. S uvedením v Británii se počítá na konec května, tak uvidíme, zda v širší distribuci Surge vzbudí nějaký větší zájem, aby měl šanci podívat se i někam dál do světa.

Galerie: 3

Surge: 	Touha po životě se změní v bezohledné řádění | Fandíme filmu Surge: 	Touha po životě se změní v bezohledné řádění | Fandíme filmu Surge: 	Touha po životě se změní v bezohledné řádění | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest