Joker 2: Scénář pokračování už se chystá

Joker 2: Scénář pokračování už se chystá | Fandíme filmu
Warner Bros.
Režisér Todd Phillips se dle aktuálních informací pustil do příprav dalšího Jokera.

Před časem The Hollywood Reporter jakoby mimochodem zmínil, že vzniká další Joker. A teď to hollywoodský magazín udělal znovu: Opět se ve článku o něčem úplně jiném o Jokerovi 2 zmínil. THR připravil dlouhý příspěvek o úspěšných hollywoodských právnících a v odstavečku o jistém Warrenu Dernovi se uvádí, že pomohl režiséru Toddu Phillipsovi připravit smlouvu pro další díl Jokera.

Je strašně zvláštní, že takhle čtenářsky vděčná informace zůstala zapadlá v článku o právnících a nevznikl o ní samostatný příspěvek. Projekt je tedy nejspíš v hodně rané fázi a potenciálně se prozatím počítá pouze s napsáním scénáře. Teprve po jeho dokončení se třeba bude rozhodovat, jestli se bude dít něco dalšího. Ale to samozřejmě jen spekuluji. Jisté je, že Joker slavil kolosální úspěch (rozpočet 55 milionů, tržby přes miliardu) a pokud bude existovat sebemenší šance, že by pokračování vzniklo, studio Warner Bros. ji plně podpoří.

The Hollywood Reporter dále uvádí, že Phillips bude „spoluautorem“ scénáře, aniž by bylo zřejmé, kdo je jeho tvůrčím partnerem. První snímek s režisérem psal Scott Silver (8. míle, Fighter), nicméně zatím opravdu nevíme, zda dvojku opět s Toddem píše právě on, anebo někdo jiný. O prvním filmu se navíc ví, že se prakticky celý přepisoval za pochodu, tudíž by to napodruhé chtělo důkladnější přípravu, pokud se tvůrci chtějí podobným komplikacím vyhnout.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest