John Wick 4 nabral první hereckou posilu

John Wick 4 nabral první hereckou posilu | Fandíme filmu
Lionsgate
Keanu Reeves si vyhlédl první hereckou parťačku pro své japonské dobrodružství.

Je to už tak trochu ohraná písnička, ale ono to prostě pokaždé platí: Také John Wick 4 byl pozdržený pandemií koronaviru. Nakonec se ale všechno podařilo vyřešit a natáčení se blíží. Deadline aktuálně píše, že se kamery roztočí letos v létě, dříve se hovořilo dokonce o červnu. Hlavní základna zřejmě bude v Berlíně, vedle něj se štáb podívá také do Paříže a Japonska.

A je možné že právě díky téhle lokalitě byla obsazena vůbec první posila, o níž jsme se ve spojitosti se čtvrtým dílem série dozvídáme. Onou posilou se stala Rina Sawayama. Ta je primárně zpěvačkou, vidět jsme ji mohli po boku Idrise Elby v hudebním seriálu Ukaž se, Charlie. Zatím nemáme žádné podrobnosti o tom, jakou roli by mohla hrát nebo co přesně na Johna Wicka v příštím filmu vlastně čeká.

Čtyřka a pětka se původně měly točit naráz, kvůli pandemii k tomu nakonec nedojde. Opět režíruje Chad Stahelski. Sérii opustil dlouholetý scenárista Derek Kolstad a namísto něj nastoupili Michael Finch (Predátoři, Americký zabiják, Blood Brother) a Shay Hatten, jenž se podílel už na Johnu Wickovi 3 a napsal třeba také Armádu mrtvých Zacka Snydera. Premiéra filmu je stanovena na 27. 5. 2022.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest