False Positive: Variace na Rosemary má děťátko v 1. traileru

False Positive: Variace na Rosemary má děťátko v 1. traileru | Fandíme filmu
Hulu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Illana Glazer otěhotní, ale má pocit, že jí doktor Pierce Brosnan provedl cosi zlého.

Očekávaný hororový snímek False Positive se představil s prvním trailerem a film v něm působí jako moderní nástupce klasiky Rosemary má děťátko. Hlavními postavami jsou Lucy a Adrian, kteří se celé měsíce snaží neúspěšně otěhotnět. Nakonec najdou pomoc úžasného experta na plodnost, doktora Hindla. Lucy otěhotní, očekává holčičku, s těhotenstvím je z lékařského hlediska vše v pořádku. Lucy si nicméně všimne, že za Hindlovým šarmem se skrývá cosi zlověstného a začne postupně odhalovat znepokojivou pravdu o něm i o svém vlastním těhotenství. Což jí komplikují běžné starosti spojené s očekáváním miminka.

Lucy ztvárnila Illana Glazer (seriál Broad City), jejího manžela Justin Theroux (Pozůstalí). Doktora Hindla nikdo jiný než sám agent 007 Pierce Brosnan. Ilana k filmu napsala scénář společně s režisérem Johnem Lee. Ten v minulosti točil především epizody pro komediální Broad City. Teď tedy tvůrčí duo přesedlalo na horor, nicméně minimálně v traileru lze cítit silný hravý nádech. Všichni kolem Lucy hýří úsměvy a slovy povzbuzení, v upoutávce hraje veselá hudba a to všechno je skvělým protipólem ke zlověstným věcem, které hrdinky začíná pociťovat, nebo i přímo vidět. To všechno dobře pomáhá spoluutvářet pocit paranoie, kdy se okolí postupně bude snažit Lucy přesvědčit o tom, že problémy jsou jen v její hlavě.

Uvidíme, zda se nakonec příběh vyvine podobně ďábelsky, jako Rosemary má děťátko, nebo události naberou nějaký vlastní směr. Trailer každopádně dokáže nalákat, stejně jako skutečnost, že film připravuje produkční společnost A24, která si vždycky dávala záležet na tom, aby její (nejen) hororové filmy měly trošku něco do sebe. Snímek uvede 25. června streamovací služba Hulu, která u nás není oficiálně dostupná. Pokud tedy v nadcházejících měsících nenabídne u nás film nějaká lokální služba, tak bychom se premiéry mohli dočkat v rámci nabídky streamovací platformy Disney+, jež by na podzim snad konečně měla dorazit.

Podklady a foto: Hulu

Galerie: 6

False Positive: Variace na Rosemary má děťátko v 1. traileru | Fandíme filmu False Positive: Variace na Rosemary má děťátko v 1. traileru | Fandíme filmu False Positive: Variace na Rosemary má děťátko v 1. traileru | Fandíme filmu False Positive: Variace na Rosemary má děťátko v 1. traileru | Fandíme filmu False Positive: Variace na Rosemary má děťátko v 1. traileru | Fandíme filmu False Positive: Variace na Rosemary má děťátko v 1. traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest