Úniková hra: Turnaj šampiónů: Upoutávka představí novou porci vražedných pastí

Úniková hra: Turnaj šampiónů: Upoutávka představí novou porci vražedných pastí | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Šestice soutěžících, kteří už jednou přežili vražedné hádanky, se společně ocitá v novém smrtícím labyrintu.

Většina z vás si pravděpodobně někdy vyzkoušela nějakou únikovou hru – společenský zážitek, kdy se s partou lidí necháte zavřít do stylizované zamčené místnosti a snažíte se rozřešit sadu hádanek, abyste se v časovém limitu dostali ven. Tenhle koncept vzali tvůrci snímku Úniková hra (Escape Room) a smíchali jej se smrtícími pastmi ala Saw nebo Kostka. Účastníci tak měli zatraceně silnou motivaci hádanky řešit správně a rychle. Netřeba asi připomínat, že většina neuspěla. Snímek byl hravý, odsýpal, měl nízký rozpočet, a tak se z něj díky stopadesátimilionovým tržbám stal hit. Už závěr filmu naznačoval, že vznikne pokračování a to se teď blíží.

První film přežili pouze Zoey (Taylor Russell) a Ben (Logan Miller), kteří v pokračování zjistí, že jejich hra nebyla jediná. Podobné smrtící žaláře jsou rozeseté po celém světě. Ve druhém filmu se tak Zoey a Ben stávají účastníky „Turnaje šampionů“, kde se v pasti společně setkává šestice lidí, kteří už jednu zabijáckou únikovou hru přežili.

Režisér Adam Robiteil se v rozhovoru pro CinemaBlend rozpovídal o tom, že se snímek snaží nabídnout pohled na lidské trauma a ukáže nám, co se jednotliví hráči o sobě naučili, když si únikovou hrou prošli poprvé. Každá z postav má nějaké rány na duši, každá je něčím jedinečná a čekají na ni specifické překážky. Postupně se dozvíme, jaké si protagonisté nesou tajemství a co je spojuje.

V dalších rolích hrají Isabelle Fuhrman, Indya Moore, Holland Roden, Thomas Cocquerel nebo Carlito Olivero. Režíroval opět Adam Robitel (Insidious: Poslední klíč). Snímek uvidíme v našich kinech 15. července.

Zdroje: Sony, Cinemablend

Galerie: 4

Úniková hra: Turnaj šampiónů: Upoutávka představí novou porci vražedných pastí | Fandíme filmu Úniková hra: Turnaj šampiónů: Upoutávka představí novou porci vražedných pastí | Fandíme filmu Úniková hra: Turnaj šampiónů: Upoutávka představí novou porci vražedných pastí | Fandíme filmu Úniková hra: Turnaj šampiónů: Upoutávka představí novou porci vražedných pastí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest